bottenskrap

bottenskrap

ut och in & bak och fram

nästa månad får jag sälja mitt hår till en perukfabrik. men det tar vi då.

mundiarréPosted by johanna Fri, March 27, 2009 18:18:57

jag är så fattig att tillochmed en kyrkråtta är förhållandevis tät. nu två dagar efter "lön" sitter det 45 kronor på mitt konto. precis i detta ögonblick inser jag att det kommer gå till att köpa snus. och kanske köper jag godis för resten. Vi löste vårt problem genom att lägga ut vår älskade volvo på blocket. har vi tur får vi 4000 för den och kan leva lyckliga även denna månad. får vi inte sålt den får vi äta varandras tånaglar. men va fan, det kan ju alltid bli värre...

vid åtta drar jag till bella. vi ska kika på en ny film av jim carrey (stavning?). först hade vi bestämt oss för att se finalen på let´s dance. sen insåg vi att alla hatade let´s dance och ingen vill se det överhuvudtaget. vi skulle käka tacos med bytte även ut detta, tacos tar ju så lång tid att laga.... pizza blev svaret. varför finns det inte hemkörning i labbås?

jag väntar varor från barbarella. ny töjstav till öronen. jag vill ha en bongotrumma vid var kind. jag vill bli en inföding. ett höftskynde skulle inte heller sitta fel. (om man inte sätter det bakochfram då)

en dag som denna.

mundiarréPosted by johanna Wed, March 25, 2009 15:16:10
då sitter man här och delar en cigarr med karola. catta sitter på bordskanten och beundrar sin havande hustru. jag är inte van vid laptop, jag är inte van vid framtiden. jag tycker alla svenssonfamiljer ska ha en hylla med fotoalbum som gästerna/vännerna kan roa sej med. ungarna leker med lego. jag önskar att jag vore att barn!
nu har man fått lyrica utskrivet också..så nu ska jag bli lyrisk och fet. mest fet tror jag.

jävla piss, men skatteåterbäringen var ju skoj. skitskoj.skojjeliskoj skoj. skoj.

rim(mhjtystsherjhfolijhreoiudlskhfslkjd)

mundiarréPosted by johanna Thu, March 19, 2009 16:38:16

jag är ful, inget är kul. hejja hejja hejja.

vem vill ha popcorn??

mundiarréPosted by johanna Wed, February 04, 2009 20:58:49

dagar som denna hatar jag mojje mer än andra dagar. en man som ser ut som ett barn som ser ut som en man. med sin popcornfrisyr på både skalle och pung. tyvärr kan jag varken skratta eller gråta. dels saknar jag tårkanaler och dels finner jag inte mansbarn roande.

.

.

.

mindfullness-eat my ashole. lika lätt som att snutta på en disktrasa och gilla det.

jävla mojje. jävla kukmojje. jävlas fittkukmojje.

köttrosmojje.