bottenskrap

bottenskrap

ut och in & bak och fram

sammanfattning.

gilla lägetPosted by johanna Tue, March 24, 2009 13:48:54

mormor har blivit 65. hon skulle till ullared i dag, men det sket sej bokstavligt talat.

jag har vart på icabutiken 3 gånger, jag gillar att köpa snus i automaten där.

jag har börjar följa poker afterdark på nätterna.

barn gillar chokladpudding och trummor, det vet jag nu.

snart är det ultraljud. det är det mest spännande som hänt mej i mitt liv, so far.

jag ska till doktorn i morron för jag e sjuk i skallen.

i kväll är det innebandy!

hepp hepp....

måste man säga samma som man tänker? luften är väl fri..elle..

gilla lägetPosted by johanna Wed, March 04, 2009 11:00:58

jag menade marulk men jag skrev torsk. okej.

löp i labbås.

gilla lägetPosted by johanna Mon, March 02, 2009 13:22:21

vi var uppe på berget för att löpa (springa). men till vår stora besvikelse var vartenda spår täckt av is. (men skulle kunna åka skriller för faen). men då vår längtan efter löpet var så stor slog vi våra skallar ihop jag och moster. det slutade med att vi i en dunge sparang runt runt runt över stock, sten o en och annan pinn. vi måste sett gravt underbegåvade ut där vi på led kubbade runt. men det var förlösande och trevligt, i tie minuter.

sars och tannagnissel.

gilla lägetPosted by johanna Sat, February 28, 2009 12:38:10

det är vår nu, det står i vilmas kalender. då är det så. elvis ligger och huuular över sin pung som inte längre finns. elin jobbar jobbar och drar in pengar till vårt tvåmannaföretag. själv sitter jag här, med näsan mot skärmen och hoppas på mirakel. stort eller litet spelar inger roll, bara det klassas som miraaaakel. amen. jag fyndade en bok på rean. "livet" en fet en med fotografier på allt som har med kroppen att göra av han den dära lennart nilsson(?). det var först efter att jag ilglott på bilderna där cancer, hiv och sars angrep friska celler, som jag nu är helt övertygad om att jag lider av detta. jag kan känna hiv:et bryta ner mej långsamt efter det att cancern och sarsen har gjort sitt då. jag önskar att jag köpt "sju sorters kakor" i stället, som elin gjorde. det är ju inte lika lätt bli drabbad av kaka. (det skulle väl va bullfitta i så fall, men sånt skrämmer inte mej). ikväll ska jag och ernst ut och springa för övrigt. det ska vara bättre än movicol säger di som vet. smiley

telia frågade mej, är du säker på att du har haft digitalbox överhuvudtaget? vad tror dom? att jag bara ringer dit och skriker i luren för att jag inte har nåt annat för mej? som att jag bara skulle suttit här hemma (utan box) och bestämt mej för att det är telias fel. öhhhm....ursäkta jag har fått ett papper av er här där det står att jag har begärt att få mitt abonnemgng avstängt med omedelbar verkan samt en sluträkning på över femtonhundrasvenskakronor. (är du säker på att du har haft box överhuvudtaget?) anställer telia bara utvecklings(för)störda människor???

jag har blivit en kärring. vid halv tie på kvällen tar jag mina piller sköjer ner dem med mitt nypåfyllda glas vatten. kudden rätt under nacken, händerna på täcket och rak i ryggen. playknappen på min däckarljudbok. vända, vrida, gnälla för att sen gå och pissa och börja från ruta ett. dessutom börjar jag få ett åderbrock. eller jag tror att det kan vara det iallafall. eller så är det ett synligt blodkärl, men ändå. stödstrumper nästa. kan jag beställa snarkplåster och tandskydd till paketpris? det är nämligen så att mina framtänder blir allt kortare pga mitt tannagnissel. fan va det här e räligt!

mount everest är ingenting i jämförelse.

gilla lägetPosted by johanna Thu, February 26, 2009 22:09:00

idag har jag vart vaken hela dagen. 14 timmar. det gör jag aldrig om i gen.

.

puberteten-en sjukdom som kan drabba alla, när som helst.

gilla lägetPosted by johanna Mon, February 23, 2009 21:37:26

.

jag är flottig. hal som en tvål. har finnar över hela kroppen. är hela världens ovän.

.

sigmund & ernst.

gilla lägetPosted by johanna Wed, February 18, 2009 15:22:51
äre sånna briller du menar, moster??

nu reder vi ut detta en gång för alla.

gilla lägetPosted by johanna Thu, February 12, 2009 15:42:37

handklovar:

handklaver:

Next »