bottenskrap

bottenskrap

ut och in & bak och fram

singla slant med tre kronor.

hathathathathatPosted by johanna Tue, April 28, 2009 14:09:30

sverige-lettland. straffläggning är inte en sport. liksom "sten,sax och påse" och "slantsingling". detta gör mej upprörd. u.p.p.r.ö.r.d.

obligatorisk tvagning före bassängbadning.

hathathathathatPosted by johanna Fri, March 06, 2009 22:29:35

när jag under svaga ögonblick lovar något tänker jag inte, jag bara skiter ut ett i sammanhanget passande svar. (i detta fallet, ja men det är klart att jag kan följa med dej). det är skillnad på nutid och framtid. tills framtiden hinner ikapp. denna gång gällde det badhusbesök med vilma.

jag mår kuk, vill skrika, dö och, ja när jag inser att kläderna ska av. kroppen förbereder sej på flykt, krig och rysk roulett. blod byts mot adrenalin. hjärtat springer stockholm maraton fast benen står still, samtidigt som mållgan stryper mej bakifrån. ändå står jag där som om jag anser att nakenhet är nåt naturligt, som att det inte bekommer mej. jag tror tillochmed att jag flinade. flinar man är allt okej.

på en skylt i omklädningsrummet löd texten att man var tvungen, att det var jävligt obligatoriskt att tvaga hår, fötter, händer, armhålor och kön innan man tog på sej sina badkläder och fick beträda basängen. där gick gränsen. jag tvättar inte mitt kön framför allmänheten i tidaholms forshall. jag är inte naturligt lagt och vågar knappt vara naken framför mej själv utan att magen vill vränga ut sitt innehåll på badrumsgolvet.

.....

ner i kuvertet.

hathathathathatPosted by johanna Thu, March 05, 2009 11:54:49

titta inte på mej sådär. jag samarbetar inte bra i grupp.

den som viskar han ljuger på morsans bröst han suger. telia telia telia.

hathathathathatPosted by johanna Thu, February 26, 2009 22:26:14

elvis har blivit kastrerad i dag. kanske kan vi få in några kanaler med den enorma parabol som han har runt skallen. för det är nämligen så att telia fortfarnade suger (ur mej energi!)

gud är vinögd!

hathathathathatPosted by johanna Wed, February 25, 2009 18:32:28

jag vill mörda, bita, klösa, hugga, sparka, slå, skalla och rövknulla.

jag.... hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar....försäkringskassan.

där sitter hon i sin skimrande bubbla med v-ringad beig tröja och tror sej veta nåt om livets hårda skola. vad har gått fel i hennes liv som hon kan jämföra med...fick hon nobben av snyggerik på klassfesten i 7:an, råkade hon prutta i konsumkön, fick hon parkeringböter den enda gången hon hade så skoj att hon glömde bort tiden? tvingade nån henne att äta gamla tuggummin från gatan?

vad vet hon egentligen om ångest, hat och äcklighet?

och hur gammal är hon egentligen, 22, 23? har hon ens gått ut gymnasiet? vad får hon sin makt i från, är hon gud? sitter hon med sin håriga röv över bergstopparna på sin fritid och hånskrattar åt alla dödliga som inte håller eu-standard?

men ändå man får ju tacka för den nya diagnosen. då ska jag genast sluta med panikångest och självdestruktivt tänkande, nu behövs det ju inte längre.

jag är ju frisk, tack och lov.

jag hatar dej!

hathathathathatPosted by johanna Fri, February 13, 2009 12:37:06

johanna rosengren, passa dej jävligt noga. du utmanar ständigt ödet.