bottenskrap

bottenskrap

ut och in & bak och fram

längtan.

psykbrytPosted by johanna Tue, September 01, 2009 16:37:06

jag längtar efter: styrkan att styra mina egna tankar, vårt barn, hushållsnära tjänster, en universalfjärrkontroll, binnikemask (för snabb viktnedgång) och pannkakor med hallonsylt.

aurevoir.

amen.

psykbrytPosted by johanna Wed, March 18, 2009 15:11:46

tack för maten den var god. den ger hälsa, kraft och mod.

man får inte glömma att skölja efter.

det är förbjudet att stoppa fingrar i någons kroppsöppning.

psykbrytPosted by johanna Tue, March 17, 2009 16:42:44

det här är vad jag gör efter midnatt. sitter och tittar med öppen käft och torra ögon. det är brutalt och elin hatar det. och ja, det är verkligen brutalt och jag älskar det. jag är avundsjuk. jag vill också ha stryk. jag vill också ha stryk!!!

Tillåten utrustning

Deltagare får endast ha på sig godkända, shorts, munskydd, suspensuar och handskar. Skor, tröjor, och långbyxor är inte tillåtna. De handskar som får användas väger mellan 110 och 170 gram och är designade för att skydda handen men inte för att öka slagens kraft. Handskarna är små och gör det möjligt att greppa motståndaren till skillnad från traditionella boxningshandskar.

förbjudna handlingar.

skallas.peta i ögonen.bitas. dra någon i håret. så kallad "Fish-hoocking", vilket innebär att man stoppar in fingrar i någons mun, näsa eller liknande och drar. slag mot skrev. att stoppa fingrarna i någon kroppsöppning eller något sår på motståndaren. att bryta små leder som till exempel fingrar eller tår. slag mot ryggrad eller bakhuvud. slag neråt med armbågens spets. slag mot strupen inklusive greppande av luftstrupen. klösa, knipa eller vrida huden. greppa nyckelben. spark mot huvudet på en motståndare som ligger ner. knä mot huvudet på en motståndare som ligger ner. stampa på en motståndare som ligger ner. sparka mot njuren med hälen. kasta någon med huvudet före ner i marken. kasta en motståndare ut ur ringen. greppa motståndarens shorts eller handskar. spotta på motståndaren. osportsligt uppträdande som skadar en motståndare. greppa buren. använda skällsord i buren. attackera motståndare under pausen mellan ronderna. attackera motståndare som undersöks av läkare. attackera motståndare efter att klockan (hornet) som signalerar att en rond är slut ljudit. uppenbart strunta i domarens instruktioner. att enbart springa ifrån domaren eller på annat sätt uppenbart undvika kontakt med motståndaren. Att avsiktligt eller upprepade gånger tappa munskyddet eller att fejka skada. att hörnan ingriper. kasta in handduken under matchens gång.

sov gott min lille bäbis.

psykbrytPosted by johanna Mon, February 16, 2009 14:17:29

smalis är död.

min älskade älskade underbara vackra katt blev i natt överkörd av en dåre. på en sekund stannar allt upp. frukostmackan blev halväten sen kom beskedet. det gör så ont, så förbannat ont. tack för de tre åren vi fick. du var sjukt älskad. nu saknad av hela familjen.

du var en hyvens katt, det tycker vi allihop. elegant som bara du kunde.

LOVE

god bless.

psykbrytPosted by johanna Fri, February 13, 2009 12:32:40

utan stilnoct och oxascand i 7 dagar försmäktar jag på denna ö. kanske finns det nåt nytt recept på apoteket, kanske inte. sist jag var där skrek det med sin frånvaro på utskriften.

det kanske är få förunnat att drömma mardrömmar nonstop från det att man lyckats somna vid 3 tiden. sen vakna, hör och häpna, 2 timmar senare som en urvriden skurtrasa. för att inte tala om när man blir liggande lamslagen av ångest stirrandes upp i taket på en punkt som inte finns. jag menar det är ju inte alla som får lägga sej en stund på eftermiddagen. jag har en tegelvägg över bröstkorgen och rabies-galna råttor som biter hål i lungorna från insidan. en hjärna som befinner sej både tie år fram och tie år bak i tiden samtidigt som den försöker befinna sej i nuet, det är väl bara ett teckan på flexibilitet, right? tänk att det finns människor som aldrig får uppleva detta.

tack gud (far) för att just jag har blivit välsignad med dessa vackra gåvor.

vapendragare och ulvar

psykbrytPosted by johanna Mon, February 09, 2009 19:47:03

möte med mej som huvudperson

förklaras öppet 09:15

DAGENS FRÅGA: är jag tillräckligt frisk för att försättas på fri fot inom arbetslivet, med riktiga människor, utan att kräkas och dö. och är jag tillräckligt sjuk i huvudet för att få göra det med sjukpenning. och om det tvistar di lärde.

tillåt mej presentera juryn:

försäkringskassan: var väl inte en dag över 21, såg snäll ut. perfekt täckmantel visade det sej, men lätt att genomskåda. en ulv i fåraklär. jag ville bita henne i ansiktet, hårt och mycket. (likt hannibal, utan pulsökning)

arbetsförmedlingen: var en påriktigt trevlig man som verkade kunna sitt. jag hade hellre suttit brevid honom, än ulven. och även om arbersförmedlingen suger kuk, så förstod jag nu, att en av dem var godartad. ja, jag jämför arbetsförmedlingen likt en klunga tumörer.

psykiatrikern: är äldre man, lugnet och godheten själv. en messias. undrar just om han kan bli förbannad(?). han tittar snällt, som om han inte anser mej helt hopplös. fast kanske tror det inte...fullt ut. han bär alltid retro koftor över skjortan.

psyksjuksköterskan: har skönaste fåtöljen och snygga pumadojjer. hon lyssnar alltid, fast jag aldrig har nåt vettigt att säga. det tyder på tålamod. hennes rum är inte lika otäckt som alla andras, det tyder också på nåt. trygghet, kanske? -nej tack, jag är mätt.

KBTsköterskan: är en han. en snäll sådan. han lever i nuet och försöker lära mej hur man gör. det är ingen lätt uppgift han tagit på sej. och nu har han gjort slut. fått jobb nånannanstans. saved by the bell, så att säga. (för hans del då)

jag: var full av oxascand för att lugna ett förvirrat sinne och en överkokt hjärna. att alla satt där pågrund/med andledning av mej gjorde inte situationen bekvämare. ögonen var tunga och käften torr. jag ville spy, svimma, skrika och hjula i väg hem. och som alltid när jag känner så, så blev resultatet att jag stängde av skallen och började analysera omgivningen i stället. ansikten, tavlor, ventilering, fönster, kroppsspråk och andetag.

och ja, efter slutpläderingen blev resultatet halvtid med sjukpenning. det var väl det jag minns. och hur tavlan ser ut i millimeter. massa jävla fält skapat ur ett garnnystan.

tack.