bottenskrap

bottenskrap

ut och in & bak och fram

varför gör gordon alltid så där med näven när han förklarar nåt? eller har han spasmer?

televisionenPosted by johanna Tue, June 09, 2009 17:45:33

idag var jag på möte med F(uck)-kassan. det bestämdes av alla andra än mej att jag inte fick gå upp i tid på min praktik. min själ är skör och omyndigförklarad.

idag ska jag träna med therese, jag lovar.

idag gjorde jag slut med min terapeut, vi hade inget att bygga på längre och ville helt enkelt olika saker i livet. men mister man en...

idag ska jag titta på gordon och hans kök.

och i morgon är en annan dag.

det finns ett jobb för alla.

televisionenPosted by johanna Sat, May 09, 2009 19:38:19

det var nån gång förra veckan. klockan var närmare 22 än 21. det idiotplingade på dörren. jag satt och kollade på televisionen men minns inte vad det var, bara att jag blev jävligt störd. hundarna blev som förbytta och elin såg skräckslagen ut och upprepade "näe, näääe, men nääe". jag armbågade mej fram till ytterdörren och gapade till elin "att det är ju förihelvete ingen mördare"

jag fläkte upp dörren och fick syn på hon, den där, som en gång va med i idol. en ladugårdsvägg i små leopardtights. men det var inte det värsta. innan hon tänkte berätta vad hon hade på hjärtat scannade hon mej från topp till tå och undrade..

leoparttightsen: har du mamma eller pappa hemma?

jag: nä

leopardtightsen: bor du här själv? (förvånad)

jag: ja

leopardtightsen: hej, jag heter "Leo-Pard Tights " och jag undrar om du är intresserad av att köpa de här krämerna med lavendel och kanel?

jag: nä

leopardtightsen: men dina grannar köpte ju två stycken...

jag: jaha..men nä.

leopardtightsen: men de är ju inte djurtestade...och är jättebra om man bränt sej i solen.

jag: nähe, jaha, men hej då.

leopardtightsen: men....

bob i "familjen annorlunda" är en fitta.

televisionenPosted by johanna Tue, March 24, 2009 13:57:01

jo, han är det mest annorlunda med hela konceptet. just för att han är ett kvinnokön. en fitta.

.

.

telia suger.

televisionenPosted by johanna Sat, February 21, 2009 13:16:03

jo så här var det. jag skulle avbeställa canal+ film och lite andra +kanaler. ringde upp, var tydlig och trevlig. och allt gick som planerat. nu var det avbokat och vi skulle spara in en hundring i månaden för att slippa den skit vi ändå inte tittar på.

men vad händer, kärringen stänger av hela jävla TV-abonemanget. tack. nu består tv:n av en pastellrosa testbild med textfält för att trycka in en kod vi inte har. för när jag ringer upp för tredje gången så har de tekniska problem och ska ringa upp när det fixats. det var i tisdags jag ringde och nu är det lördag. är det här ett skämt. sitter de och skrattar på sin redaktion nu för att jag var för snål för att betala 100 kr extra i månaden? men okej jag har fattat. sätt på min tv nu.

hälsa leif.

televisionenPosted by johanna Thu, February 12, 2009 00:30:15

hans-göran aro. om du visste hur mycket våra möten varje onsdag klockan åtta betyder för mej. om jag hade vart 15 år hade jag sagt att du äger fett, men nu är jag 25 och säger att du är...du är...härlig!

många damer över 40 skulle tillochmed säga fuckabel.