bottenskrap

bottenskrap

ut och in & bak och fram

kuk

vilken lyckaPosted by johanna Sat, June 06, 2009 19:26:31

jag har väl faan inte dåligt samvete för att jag inte skriver på min blogg så ofta som jag borde. vem är du som tar dej rätten att anklaga. sköt dej själv. aha va vi samma person...förlåt då..okej...förlåt du också.

sammanfattningsvis: vårt barn kommer ut om sisådär 100 dagar. jag jobbar eller...ja arbetstränar på ett dagis 2 timmar om dagen. jag har ranneskita oftare nu än när jag skrev sist. mickan fick en son och bella fick en dotter. jag har gått upp 3 kilo (trots r-skitan). lyrika är inget för veklingar. det är fotboll i kväll.. SVERIGE-DANMARK.

vi e vide vi e röde...(hejjar lite på dem för vårt barns skull).

extla lis tack.

vilken lyckaPosted by johanna Sat, March 28, 2009 14:29:47

det blev ingen pizzai går. kinesmat blev det. en nummer 96 utan champinjoner. utsökt. filmen var också till belåtenhet, rolig och skön. den gick ut på att säga ja! istället för, nej! när filmen var slut fick jag en känsla av välbehag och ville applodera och ställa mej upp. men jag hejdade mej.

min flickvän bajsar inte.

vilken lyckaPosted by johanna Fri, March 27, 2009 18:21:50


cp.

vilken lyckaPosted by johanna Tue, March 10, 2009 14:10:29

jag har ätit en kanelbulle. ja, bara en.

ikväll är det innebandy. känner på mej att röven kommer bli avsliten. eller alltså att man kommer få slita röven av sej. jörgen har magifluensa, bella har bråckabenen och therese jobbar. fader vår som är i himmelen....säg att vi blir 4 pers iallfall. jag längtar så innerligt efter en rejaler lårkaka. amen.

jag är cp. inte cpskadad. bara cp. (som i clownpitt)

nu ska jag vila middag ta mej fan.

om jag nån gång köper en ko, så ska hon heta rölla.

vilken lyckaPosted by johanna Tue, February 24, 2009 12:10:07

dagen då elin drog ett skämt.

vilken lyckaPosted by johanna Tue, February 24, 2009 11:24:41

idag ringde klockan vid sju. åh vilken karaktär jag har tänktes innan jag somnade om och vaknade vid tie. hundarna var sprängfyllda av urin precis som jag. när jag möte min egen spegelbild blev jag rädd och ville slåss i självförsvar tills jag insåg att det inte var en fjortonårig pojke med fjunmusche och nazifrisyr, det var jag. dessutom såg det ut som jag ätit bajs i sömnen, med två bruna röner i varje mungipa. men så var inte heller fallet. jag måste sova med hela käften full med snus för att uppnå viss trygghet mot kudden. därav rönerna.

klockan halv elva ringer elin från jobbet och låter belåten trots känningar av migrän och svimmningar.

-det är din dag i dag älskling, utbrister hon.

-va? min dag svarar jag och tror på fullaste allvar att jag har namnsdag eller nåt.

-det är ju FETISDAGEN skriker hon och kan inte sluta skratta åt sej själv.

sen förklarar hon att hon inte hinner prata mer för hon ska ringa till sin mamma och säga exakt samma sak. och sen kanske till någon mer.

inget för kvinns...

vilken lyckaPosted by johanna Sun, February 08, 2009 17:28:40

idag är jag en man. jag slipar en träsoffa. jag går bredbent och får spår i kallingarna när jag använder maskiner. hade jag inte varit inomhus så hade jag även spottat. jag spottar alltid när jag är tuff. hade jag inte snusat redan, så hade jag börjat i dag. snus är också tufft. svetten rinner i pannan men jag torkar inte, det ska synas. jag beundrar mina hårt arbetande biceps och väntar på att frugan ska komma och och fråga: hur kan du vara så bra på allt du gör och hur har du blivit så händig. (bekräfta mej). jag vill haftigt och bakåtlutat svara: -självlärd!

det är få förunnat att få vara en händig-snickar-man. du och jag matte.

jag vill lysa i ögat, fast det får man inte.

vilken lyckaPosted by johanna Sat, February 07, 2009 13:54:31

jag har köpt en laserpenna för helvete. hörde ni! ....laserpenna. nu kan jag ligga i mörkret och leka. förrut lekte jag att jag lekte, nu är det verklighet.