bottenskrap

bottenskrap

ut och in & bak och fram

ett fisis av läder.

men hur?Posted by johanna Tue, March 17, 2009 15:27:57

på skolan där jag gick som ung, hökens sås skolan, där fanns det ett plank. skulle tro att det var ett plank som skulle användas för de som ville stå och (b)olla. De som var coola satt uppe på planket. Det var där jag och ida satt, alltid.

en gång i sexan spelade jag allan och bröt benet, vilket resulterade i gips och krycks. trots detta handikapp så skulle planket bestigas i vanlig ordning. Vi hade ju vårt rykte att tänka på. Det skulle inte alls vara samma sak att hänga framför eller bakom.

jaja skitsamma, nu till poängen. upp kom vi ju.

när vi väl ska ner hoppar jag först och letar rätt på kryckorna. jag minns att jag drömmande stod och höll dom liksom framför mej när jag märker att ida hoppar och landar med sitt skithål rakt på den utfällda styltan. detta resulterade i att ida var tvungen att gå hem från skolan på grund av krycka i fisis.

det var en tragisk händelse och planket revs inte långt därefter.

glöm inte pannlampan.

men hur?Posted by johanna Thu, February 12, 2009 00:19:59

manuell endoskopi.

råd: viss smidighet, kortklippt frisyr, nästäppa samt slappt fisis.

go with the flow...

men hur?Posted by johanna Wed, February 11, 2009 23:28:24

det ser ju så lätt ut, men är så svårt i praktiken. iallafall det där med flow.

men de är ju tvillingar för fan...

men hur?Posted by johanna Wed, February 11, 2009 17:46:05

vi tänker oss ett par tvillingar, castor och pollux, som bor på jorden och därmed växer upp och åldras med samma tid. castor ger sig ut på en färd genom rymden i en fart nära ljusets hastighet till en främmande planet som ligger ett antal ljusår från jorden, vänder, och åker sedan omedelbart tillbaka till jorden. tillbaka på jorden har Pollux åldrats mer än castor. (wikipedia)

detta är i sig självt inget motsägelsefullt utan stämmer överens med de experiment som gjorts.

.