bottenskrap

bottenskrap

ut och in & bak och fram

det är förbjudet att stoppa fingrar i någons kroppsöppning.

psykbrytPosted by johanna Tue, March 17, 2009 16:42:44

det här är vad jag gör efter midnatt. sitter och tittar med öppen käft och torra ögon. det är brutalt och elin hatar det. och ja, det är verkligen brutalt och jag älskar det. jag är avundsjuk. jag vill också ha stryk. jag vill också ha stryk!!!

Tillåten utrustning

Deltagare får endast ha på sig godkända, shorts, munskydd, suspensuar och handskar. Skor, tröjor, och långbyxor är inte tillåtna. De handskar som får användas väger mellan 110 och 170 gram och är designade för att skydda handen men inte för att öka slagens kraft. Handskarna är små och gör det möjligt att greppa motståndaren till skillnad från traditionella boxningshandskar.

förbjudna handlingar.

skallas.peta i ögonen.bitas. dra någon i håret. så kallad "Fish-hoocking", vilket innebär att man stoppar in fingrar i någons mun, näsa eller liknande och drar. slag mot skrev. att stoppa fingrarna i någon kroppsöppning eller något sår på motståndaren. att bryta små leder som till exempel fingrar eller tår. slag mot ryggrad eller bakhuvud. slag neråt med armbågens spets. slag mot strupen inklusive greppande av luftstrupen. klösa, knipa eller vrida huden. greppa nyckelben. spark mot huvudet på en motståndare som ligger ner. knä mot huvudet på en motståndare som ligger ner. stampa på en motståndare som ligger ner. sparka mot njuren med hälen. kasta någon med huvudet före ner i marken. kasta en motståndare ut ur ringen. greppa motståndarens shorts eller handskar. spotta på motståndaren. osportsligt uppträdande som skadar en motståndare. greppa buren. använda skällsord i buren. attackera motståndare under pausen mellan ronderna. attackera motståndare som undersöks av läkare. attackera motståndare efter att klockan (hornet) som signalerar att en rond är slut ljudit. uppenbart strunta i domarens instruktioner. att enbart springa ifrån domaren eller på annat sätt uppenbart undvika kontakt med motståndaren. Att avsiktligt eller upprepade gånger tappa munskyddet eller att fejka skada. att hörnan ingriper. kasta in handduken under matchens gång.