bottenskrap

bottenskrap

ut och in & bak och fram

nästa månad får jag sälja mitt hår till en perukfabrik. men det tar vi då.

mundiarréPosted by johanna Fri, March 27, 2009 18:18:57

jag är så fattig att tillochmed en kyrkråtta är förhållandevis tät. nu två dagar efter "lön" sitter det 45 kronor på mitt konto. precis i detta ögonblick inser jag att det kommer gå till att köpa snus. och kanske köper jag godis för resten. Vi löste vårt problem genom att lägga ut vår älskade volvo på blocket. har vi tur får vi 4000 för den och kan leva lyckliga även denna månad. får vi inte sålt den får vi äta varandras tånaglar. men va fan, det kan ju alltid bli värre...

vid åtta drar jag till bella. vi ska kika på en ny film av jim carrey (stavning?). först hade vi bestämt oss för att se finalen på let´s dance. sen insåg vi att alla hatade let´s dance och ingen vill se det överhuvudtaget. vi skulle käka tacos med bytte även ut detta, tacos tar ju så lång tid att laga.... pizza blev svaret. varför finns det inte hemkörning i labbås?

jag väntar varor från barbarella. ny töjstav till öronen. jag vill ha en bongotrumma vid var kind. jag vill bli en inföding. ett höftskynde skulle inte heller sitta fel. (om man inte sätter det bakochfram då)