bottenskrap

bottenskrap

ut och in & bak och fram

jo-el mitt barn. min kiwi.

mammamammabarnPosted by johanna Wed, February 11, 2009 16:53:00

med två fyllda rör morgonurin (ytspänning) gick vi i armkrok till tidaholms mödravård. Vi är lite lika gottfrid och ivar när vi går finklädda tillsammans. (bröderna i änglagård) mötet gällde jo-el junior som förtillfället är 11 veckor fyllda och stor som en kiwi från hjässa till rump. benen är så krumma att de inte räknas ännu.

urinen var ren, inte ett spår av äggvita eller annan frukostmat. jo-el ligger i elins bukhåla, därför var det henne de stack sönder likt en nåldyna. både armveck och handryggar blev hårt sargade av barnmorskan som grämde sej för varje gång hon inte träffade ådran. Hon var ju för fan van, hon skulle ju kunna sånt här, hon hade gjort det så många gånger tidigare, jämrade hon sej för varje miss. Elin satt cool och stoneface. inget räds henne, inte ens 1000 nålar. that´s my bitch!

det talades äftliga sjukdomar. men varken missbildningar eller blodproppar finns i elins släktträd. oddsen är på jo-els sida.

mamma elins tillstånd: trött, sjukt trött. illamående, med kräkningar. ej hungrig, ej sugen på godis. ingen mage till synes än. känsloläge, instabilt. hormonacne på ena kinden.

mamma johannas tillstånd: trött. sugen på allt, godis och mat. kräks inte, men borde. magen växer stadigt. extremt instabil. vanlig acne.

ja, jo-el har redan en bästis, vadå rå?

det här är mini-mojje. 13 veckor. stor som ett päron. har också två mammor.