bottenskrap

bottenskrap

ut och in & bak och fram

god bless.

psykbrytPosted by johanna Fri, February 13, 2009 12:32:40

utan stilnoct och oxascand i 7 dagar försmäktar jag på denna ö. kanske finns det nåt nytt recept på apoteket, kanske inte. sist jag var där skrek det med sin frånvaro på utskriften.

det kanske är få förunnat att drömma mardrömmar nonstop från det att man lyckats somna vid 3 tiden. sen vakna, hör och häpna, 2 timmar senare som en urvriden skurtrasa. för att inte tala om när man blir liggande lamslagen av ångest stirrandes upp i taket på en punkt som inte finns. jag menar det är ju inte alla som får lägga sej en stund på eftermiddagen. jag har en tegelvägg över bröstkorgen och rabies-galna råttor som biter hål i lungorna från insidan. en hjärna som befinner sej både tie år fram och tie år bak i tiden samtidigt som den försöker befinna sej i nuet, det är väl bara ett teckan på flexibilitet, right? tänk att det finns människor som aldrig får uppleva detta.

tack gud (far) för att just jag har blivit välsignad med dessa vackra gåvor.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by rebekka Sat, February 14, 2009 16:16:20

yes. flexibelt naturlich. det kommer bli bättre med tiden. det lovar ja. även om ångesten, i realtid, gör påståendet till rent nonsens. men du ska veta det. jag trodde aldrig att det skulle gå över. men det gjorde det. skulle jag sagt det till mej själv, som oraklet från delfi i science fiction version typ, skulle ja inte litat dyftet på det heller. det är urjävligt. panik, diarré, spy, knivar, blod, död. repeat. repeat. repeat. repeat.