bottenskrap

bottenskrap

ut och in & bak och fram

obligatorisk tvagning före bassängbadning.

hathathathathatPosted by johanna Fri, March 06, 2009 22:29:35

när jag under svaga ögonblick lovar något tänker jag inte, jag bara skiter ut ett i sammanhanget passande svar. (i detta fallet, ja men det är klart att jag kan följa med dej). det är skillnad på nutid och framtid. tills framtiden hinner ikapp. denna gång gällde det badhusbesök med vilma.

jag mår kuk, vill skrika, dö och, ja när jag inser att kläderna ska av. kroppen förbereder sej på flykt, krig och rysk roulett. blod byts mot adrenalin. hjärtat springer stockholm maraton fast benen står still, samtidigt som mållgan stryper mej bakifrån. ändå står jag där som om jag anser att nakenhet är nåt naturligt, som att det inte bekommer mej. jag tror tillochmed att jag flinade. flinar man är allt okej.

på en skylt i omklädningsrummet löd texten att man var tvungen, att det var jävligt obligatoriskt att tvaga hår, fötter, händer, armhålor och kön innan man tog på sej sina badkläder och fick beträda basängen. där gick gränsen. jag tvättar inte mitt kön framför allmänheten i tidaholms forshall. jag är inte naturligt lagt och vågar knappt vara naken framför mej själv utan att magen vill vränga ut sitt innehåll på badrumsgolvet.

.....


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by therese Sun, March 08, 2009 20:02:28

det är obligatoriskt att bada med sina skrikande ungar, så du får vänja dej. fast mamma badade aldrig med mej. inte pappa heller. eller han och jag badade iof utomhus från vår till höst. men han hade konstant ett par öl innanför bröstet.

Posted by martin Sat, March 07, 2009 22:54:11

Nä huga mig, det låter inge vidare. Konstigt att detta föll sig naturligt under skoltiden.