dead redneck

dead redneck

Om bloggen

Om min farmors farfars farmors farfars mormor hade levat idag hade hon varit 738 år gammal.

12 years an ostrich

Mitt liv, min valPosted by martin Tue, January 14, 2014 23:04:26
Jag jobbar på teorin att jag inte finns på riktigt. Baserar detta på att ju mer jag försöker kommunicera med fölk desto konstigare blir det. Kanske är jag ett spöke? Jag skulle själv bli störd om ett spöke försökte snacka väsentligheter med mig.

Prelud! Nystart?

Mitt liv, min valPosted by martin Sat, March 09, 2013 23:18:02

Idag läste jag en gammal stofil som tyckte att det var fel att riva de sista metrarna av Berlinmuren. Han tyckte att man lika gärna kunde göra parkeringsplats av Colosseum. Jag tänkte vadå då? Riv skiten. Gör om, bygg nytt. Pulvrisera pyramiderna, sänk Påskön, demontera frihetsgudinnan och skicka tillbaka till Holland.

Vad har detta med något att göra då? Jo, jag såg alla jävla halvtänkta inlägg jag hade skrivit här och tänkte jämna skiten med marken på liknande sätt. Detta gäller även hela nuvarande internet, inte själva internet som ju är bra, utan tyckandet. Enda chansen att få någon som helst fason på det här är ju att börja om på noll. För som det ser ut nu är det ju bara att konstatera: aporna vann.

Sen sprang ju ändå ett litet positivt frö ur allt detta svarta. En halvtimme efter jag hade stigit upp hade jag ju dryftat(med min sambo, men mest i mitt eget huvud) INXS, Hole, Trent Reznor, Hästpojken, Jimmy Watkins och Trinidad James för att bara nämna några glada musikanter. Alltså; jag bryr mig fortfarande om musik. Från och med nu ska jag bara skriva om låtar jag gillar. Jag kör tills jag kroknar, spänner bågen högt och siktar på minst fem(5) olika inlägg. Håll till godo*

*eller inte.

Kvinnan på TV hade rätt

Mitt liv, min valPosted by martin Sat, December 22, 2012 18:16:24
Jorden gick inte under, det var bara Maya-kalendern som tog slut. Nu tar snart vår kalender slut.

Kärt barn har många kukar

Mitt liv, min valPosted by martin Mon, February 27, 2012 23:34:06
Jag överväger(inget skämt) att skapa en fantasyromansvit. En helvetes invecklad värld med khakifärgade drakar, män med flätat rygghår, kvinnor med svans och framförallt barn med multipla penisar. Reinfeldt, skicka pengar. Jag måste ha ett startkapital till dyra droger för att få igång inspirationen. Första boken: Västgöta-vätten. Min pseudonym: Martin R.R. George.

There is a (metaphorical) light that never goes out

Mitt liv, min valPosted by martin Sat, August 20, 2011 22:34:07
Häromdagen säger en mig närstående person plötsligt att hen inte gillar punk som inte innehåller synth. Jag gillar kategoriska människor. Min arbetskamrat säger en dag "tänk vad många som är tatuerade nu för tiden. Hela armarna". Ja, tänk bara.

Ljuset i slutet av tunneln(är ett mötande tåg)

Mitt liv, min valPosted by martin Sun, October 03, 2010 00:09:25

Trots idoga snedsteg är det omöjligt att få livet att spåra ur. Den där känslan när man bara lägger sig för att vänta på transport till knaskåken för kriminellt sinnessjuka - du vet känslan - infinner sig helt enkelt icke. Jag är förbannat frisk och det stör mig.

Jag sålde själen till djävulen och allt jag fick var den här värdelösa "Idol"? Jag vill ha mina tjugenie och nitti tillbaka, tack. Barnprogram med vuxna karlar som allvarligt kommenterar i spalter i dagstidningar. Det är röv det här, röv. Det skulle faktiskt inte vara så illa här i världen om det inte vore för alla dessa människor.

Vilja ta livet av sig? Nej, mycket sällan.

Overklighetskänslor? Gud ja, men tyvärr av verkligheten.

Deprimerad? En och en halv dag, max. Sedan några raseriutbrott och allt som vanligt igen.

Vad fan? Är det verkligen meningen att tillochmed sinnessjukdom ska kräva en motprestation. Ständigt denna arbetslinje. Fan ta dig! Och hästen du red in på. Och kavalleriet bakom dig.

Efter regn kommer grodor och gräshoppor

Mitt liv, min valPosted by martin Thu, September 16, 2010 21:20:06

Dåligt: Trots mitt trogna röda röstande kommer vi sitta på måndag med samma regering. Dessutom verkar jag ha blivit en sådan man kan köra med lite som man vill: jag får lön lite när min chef känner för det numera. Hoppas det bara är glömska.

Mer dåligt: Fan ta Sveriges stränga vapenlagar! Min livscoach sa åt mig att ta fler egna initiativ, och så går det inte ens att få tag i ett vettigt eldvapen att braka runt med timmarna innan man blåser sin skalle åt helvete. "De har ingenting och ändå sådan livsglädje. Vilka idioter!" (Sista snott från Martin Kellerman).

Bra: Hur fan kan jag ha missat Half Man, Half Biscuit, de har ju hållit på sen 1984 för fasen. Två tredjedelar av musiken är bra, men alla texter är å andra sidan mycket underhållande. Fail! som kidsen skriver(eller är det dåligt kanske, motsatsen då i så fall).

Mer bra: Det där Anneli på SVT var oväntat skitroligt. Bäst var när väktaren trillade på hinken och svor samt när tröge hipster-killen yttrade "Du har ju massa pesetas ju" tog några hundringar och återgick till att skapa värdelös musik.

30

Mitt liv, min valPosted by martin Fri, August 06, 2010 22:49:51

Crow's feet are ingrained on my face
And I'm living too late
Try to wash the black off my face, but it's ingrained
And I'm living too late

Sleepless, in-control spleen
Agreed ace family
Must have stump tripod in the genes
I'm immune to things
In my dreams

I saw through the trees
O'er the poison river locks
Talk treacherous would beat
But still my heart it is rock

Finally going through old parasite gate
But there's a 24-hour clock watch
And I'm living too late
Think

Sometimes life is like a new bar
Plastic seats, beer below par
Food with no taste, music grates
I'm living too late

Once talking was my favourite while
But now I know a conversation's end
Before it's done
Maybe I'm living too long

The daylight

I see trouble on the streets
Fearing catastrophe to meet
Walk down the devil's boulevard
But still my heart is hard

They say them cellars weren't even black
But I know they're wrong
Think it's one
Been
Living Too Long

"Living too late" - Mark E. Smith/The Fall


Next »