dead redneck

dead redneck

Om bloggen

Om min farmors farfars farmors farfars mormor hade levat idag hade hon varit 738 år gammal.

Anuset - nyckeln till den oändliga sexualiteten

Manligt och kvinnligtPosted by martin Sun, September 06, 2009 23:05:37

Nyhetsmorgon Söndag, ämne Dirty Diaries, feministisk porr.
En person som heter Ester Martin lägger ut texten. Låt vara att könet är en social konstruktion, jag misstänker att den här människan(trots de omsorgsfullt målade läpparna) har en - hårt lindad? - balle mellan låren.

E.M. har alltså gjort en film med titeln som ni ser i rubriken. Vi får se klipp. Först något som onekligen liknar ett vidöppet rektum, i extrem närbild. Sedan långsamma inzoomningar på olika stjärtar. Sen blir det månne FÖR sexigt, för sedan är det slut på visningen.

Tanken med filmen är alltså att ersätta de traditionella könsorganen snopp och ehm, snippa med rövhålet. Alla har(väl?) ett, det ser(ungefär) likadant ut. God tanke.

Sedan kommer jag att tänka på den gamla trötta sägningen "Opinions are like assholes, everyone has got one". Kanske kan man göra åsikten till det nya könsorganet. De flesta har dessutom flera åsikter, ofta motstridiga. Man kan knulla sig själv med sina åsikter/könsorgan. Porrfilmen går redan på TV, ocensurerad. "Debatt", heter den.

glandula vestibularis major

Manligt och kvinnligtPosted by martin Sat, May 02, 2009 01:24:42

Jag trodde först att Bartholinit var en folkgrupp, och att en sån hejare huserade i närheten av mellangården. Det är där de sitter, nämligen. Bartholins körtlar, "påvisade"(han hade letat länge och enträget) av den danske anatomikern Caspar Bartholin(1655-1738). Två ärtstora körtlar belägna på den bakre delen av kvinnans yttre blygdläppar. Observera: Kvinnans. Såvida du inte är en MMM (Man Med Murva), alternativt är en stor fitta hela du, kan du inte ha så kallad Bartholinit som karl. Den manliga motsvarigheten kallas Cowpers körtlar, och vilka problem som därom kan uppstå . . .nå, den dagen den sorgen.

Detta, om detta. Tjejen som var orolig för att hon skulle få apstjärt . . .alltså, körtlarna sitter ju inte i skitan, är det något som växer där är det nåt annat än gamle polarn Bartholinit. Såvida hon inte menar att körtlarna har växt sig så frodiga att de söker sig bakåt och så att säga inkräktar på rumpans revir. Då blir det ju så klart problematiskt. Att sitta, om inte annat. Har du redan baboon-arsle, kanske två minus blir ett plus och tar ut varandra, vad vet jag. Om inget annat hjälper(salva, terapi, Sex and the City-maraton, glassfrosseri), får hon väl bita i det sura äpplet och börja ha sex med apor/dörrvakter/centerpartister.

Detta är allt jag vet hittills.

"Jag har alltid varit mer gränslös än motsatsen"

Manligt och kvinnligtPosted by martin Sat, April 18, 2009 23:28:12

Hm.

Jag har läst lördagsintervjun i aftonbladet. Den är alltid en skön excess i truismer och rövslickeri. Det är Virtanen som intervjuar Schulman, Mustafa Can som intervjuar Tsunami-Pigge och så vidare. Idag Skugge möter Adamo. Linda Skugge vs. Amelia Adamo.

Jag skulle kunna ställa upp hela uppslaget här på bloggen och sedan tacka för mig. Den är fan så bra att det nog kommer att dröja en lång tid innan jag kommer att få mysa lika indignerat igen.

Först och främst: att skicka Skugge att möta Adamo är som att skicka Bill O'Reilly att intervjua Rush Limbaugh. Två människor som bara vill bekräfta sin egen och den andres ömsesidiga förträfflighet. Smakprov på "fråga" från Skugge:

Du har ofta sagt att du inte ångrar att du satte fler barn till världen och det tog jag fasta på och kämpade för att få tre barn. Det var det som knäckte min relation. Jag hatar att vara singel. Hur tycker du det är att leva ensam?

Det fortsätter i samma stil. Ett lustfyllt nafsande i varandras blygdläppar. Amelia hinner med att kläcka ur sig dumheter om Sverige som ett "lagomland", plastikkirurgi och jämställda män.

Det konstigaste är att en i grunden tragisk historia kan bli så underhållande som följande stycke. Jag låter det stå som det är. Jag har sällan känt mig så här förvirrad. Här kommer det:

Du verkar så glad. Har du inga sorger?
- Det har alla människor. 1977 föddes en liten pojke som bara fick leva i två timmar. Jag var i Rom och förlossningen satte igång för tidigt. Jag ringde till Lasse och sa "vet du, jag ska föda och det kommer att bli en liten romare". Men det blev akutsnitt och när jag vaknade satt min mamma på sängkanten och grät och där fanns inget barn. De fick linda mina mjölkstinna bröst, jag hade mjölkstinna bröst och sår i underlivet och ingen unge.
Här börjar både Skugge och Amelia gråta.

Jag lämnar detta därhän nu. Det blir bara fel om jag säger något mer. Men hur folk kan rata "fattigbloggen" som usel journalistik och svälja sånt här, det kommer jag nog aldrig förstå.