dead redneck

dead redneck

Om bloggen

Om min farmors farfars farmors farfars mormor hade levat idag hade hon varit 738 år gammal.

Fem fakta

KonstigtPosted by martin Wed, January 30, 2013 22:48:13

* Albaner har tre fötter och fyra penisar(både män och kvinnor)

* Somalias parlament består till två tredjedelar av getter.

* I Indien är "våldtäktsman" ett vanligare krav på jobbsökande än "körkort"

* De enda orden som får yttras i Afganistansk massmedia är "på", "och" samt "Jihad"

* Sverige är det enda landet i världen som styrs av nazist-feminister. Vi fick dispens av Tyskland efter andra världskriget i utbyte mot Zarah Leander

Jag är en superhjälte.

KonstigtPosted by martin Fri, October 12, 2012 23:31:17

Namn: Monoliten.

Superkraft: Att jag inte fnissar när jag läser namnen på travhästar.

ordspråk

KonstigtPosted by martin Fri, October 12, 2012 23:21:36
På kinesiska är "Att vara nära att bli strypt av en onepiece man ärvt av sin syrra och sedan figurera i tidningen" samma som ordet för "möjlighet".

ordstäv

KonstigtPosted by martin Mon, March 05, 2012 22:56:32

2 ordspråk som är obegripliga:

1: "Man tager vad man haver". Först och främst: varför dessa underliga ändelser? "Tar" och "har" rimmar ju bättre. Och man kan väl inte Tage något som man inte ens HAVE?

2. "Själv är bäste dräng". Djupt narcissistiskt, förstås. Jmfr. "Själv är bäste takläggare/kuksugare/bankir/konstnär.

2 ordspråk som är njaaa:

1. "Skägget i brevlådan" Jag säger inte att det är omöjligt att fastna med skägget i brevlådan. Lättare är nog dock att fastna med skägget i ett brevinkast på lägenhetsdörr, särskilt om man är nyfiken. MEN det är ju faktiskt inte särskilt svårt att bara öppna brevlådan och plocka ut skägget igen. Detalj här: få, om ens någon, får sin post i inkast längre utan i postboxar i entrén. Faktiskt större chans att se en fastklämd brevbärare där nere, givet skägghöjds-postbox-ration.

2. "Tårta på tårta" Likadan tårta på en annan tårta? Bara en större tårta. Olika tårtor staplade på varandra. Bara gottegrisens "Cross-over".

2 ordspråk som stämmer:

1. "Kärt barn har många namn" Tilläggas kan dock att avskytt barn också kan ha många namn, om än inte lika många.

2. "Det är en dag imorgon också" Gäller ALLTID, såvida inte jorden går under exakt samma dag.

Det är skönt med en egen kupé

KonstigtPosted by martin Sun, October 03, 2010 23:28:13

Martin Ljung, vila i frid din skojare. En sak stör mig dock; en släkting ville hävda att han var "nyfiken in i det sista". Stick i stäv med den konventionella visdomen att man ska "vägra dö nyfiken". Hur nu det ska gå till, vägra dö menar jag. Jag blev lite illa till mods av tanken på att Martin Ljung roterar nyfiken i sin grav.

Vadå, för tidigt att skämta om? Det var inte jag som sa det.

Katten eller jag?

KonstigtPosted by martin Tue, May 11, 2010 00:18:56
Stissan lät jävligt konstigt precis här bredvid i soffan. Nu uppför hon sig normalt igen. Det lät "Äsch, äsch, eäääsch när hon andades i ungefär en minut". Hoppas hon bara låg konstigt och klämde luftrören, och inte är sjuk. Och hoppas verkligen inte att det är jag som börjar förlora förståndet.

Friends, Romans, Romulans, Ladies, Gentlemen, Cockneys and Australians

KonstigtPosted by martin Fri, April 23, 2010 00:30:02

Flatlössjökull på Island får orgasm. Ingen kan flyga. Ingen kan heller flyga i stålfåglar, så folk får stanna i glänsande ankomsthallar världen över och läsa självhjälp. Kolumnister känner sig nödgade att skriva. Den mest påhittiga föreslår att vi återigen ska bli asatroende(inget skämt). Skälen till detta i stort flyger förbi mitt huvud och ut genom fönstret, men det är något om att leva i symbios med naturen. Bajsa i/på det gröna och så vidare.

I ett totalt orelaterat ärende ser vi debatt. En freakshow utan dess like i vanliga fall(om du saknar att gå i högstadiet så sök dig till en sån här inspelning), men den här gången är det värt inträdespengen bara att skåda Vidar Aronsson, denna fyr från Ungdomens nykterhetsförbund. Han byggde en tidsmaskin 1952 enkom för att ta sig till debatt 2010 och dissa "Sunes Sommar", där det dricks på midsommar till skillnad från i verkligheten. Lägg till detta perfekt hår, dräng-har-klätt-upp-sig-kläder samt darr på rösten och underbett som en grävskopa. När någon föreslår att man kanske skulle skriva om historien "kommer" han nästan i sina(för korta) byxor. I femtiotalets Östergötland var nämligen ironi ett okänt begrepp. Är du på riktigt Vidar? Om så inte är fallet, nyp mej INTE i armen. Vi behöver fler som dig.

http://vidar.dusten.se/

Bill and Ted´s bogus journey

KonstigtPosted by martin Thu, February 18, 2010 21:47:14


Next »