dead redneck

dead redneck

Om bloggen

Om min farmors farfars farmors farfars mormor hade levat idag hade hon varit 738 år gammal.

De kan ta sitt jävla nobelfirande och köra upp i överallt"

Med MeraPosted by martin Wed, December 12, 2012 22:55:46
Ja, så sa hon precis, "Tessan" Ernstsson, judarnas drottning. I övrigt pratar hon om hår på tungan och åderbråck under tungan. Man får inte äta amaryllis, sa hon också precis. Låter rimligt.

Har din son ADHD eller är han bara en fitta?

Med MeraPosted by martin Sat, August 20, 2011 22:29:46
Top Model - Nya Zeeland. Två av deltagarna är får. Still in the running. Rör knappt spånken längre. Tappat några pannor. Korta meningar.

Joy Division oven gloves

Med MeraPosted by martin Wed, September 08, 2010 00:12:00

Bla bla bla, igår Ikea. Fascinerande hur de har tappat sugen att namnge sina produkter. Igår såg jag till exempel en burk med det föga kittlande namnet "Burken".

Vidare fanns det en fåtölj som var under press av en simulerad röv i trä. Om jag vore aningen mer förstörd i huvudet hade jag fastnat där.

Och nej. inga grytvantar med Joy Divison-motiv.

Drunkning och vittnet därom

Med MeraPosted by martin Mon, July 26, 2010 20:53:53

Som jag satt uppe vid Idhuljan häromkvällen, snart klar att packa spöt och vända hem, ty det började skymma - något så märkligt så jag inte visste om huruvida jag drömde eller var i vaket tillstånd.

En flicka, ej äldre än fjorton vårar klev upp ur vattnet, näckrosblad på huvudet och blek som ett lakan. Upp ur kröken steg hon, fortsatte snett uppledes som om hon gick på en trappa, till dess hon nådde trädtopparna. Jag blinkade, och då jag öppnade ögonen igen var hon borta.

När jag trampade hemåt minde luften om förestående höst. Jag åt mina skorpor under tystnad den kvällen.

Jag tar detaljer

Med MeraPosted by martin Mon, May 31, 2010 00:25:41

Korsordslösande: åh, de gånger jag får skriva ett X i en blank ruta. Eller ett W. För att inte tala om Q! Q förekommer mer sällan än Halleys komet. Styggelsen i den ohyggliga bokstaven G, tyvärr vanligt förekommande, känns som en våldtäkt. Jag får lust att återuppfinna G, skapa min egen bokstav.

Men Q. Becquerel. Franska språket kanske har sitt syfte i alla fall.

Kunden har alltid rätt

Med MeraPosted by martin Thu, May 20, 2010 00:53:40

Autentiskt från jobbet:

Jag -"Ska jag ringa dig om poolhåven . . .du heter . . .?"

Kund - (Tyst)" Dolly."

Jag- Ursäkta?

Kund - Eller Maria eller Maja eller nåt. Jag bytte namn till Dolly av någon anledning och nu kommer jag aldrig ihåg vad jag heter längre.

Mat och död

Med MeraPosted by martin Mon, April 05, 2010 00:34:15
Nej påsken är sannerligen inget för Lakto-ovo-cop(Robocops bror). Själv gjorde jag det fatala misstaget att korsfästa mig själv, jag trodde verkligen att det var likställt med att dansa runt grana ve jul. Ack vad jag bedrog mig. Barabas startade en grupp på Facebook "Crucifixion är såååååååå 1998".

Ha va?

Med MeraPosted by martin Thu, February 11, 2010 23:47:59

Dagen, som den står. C.S.I. Seinfeld. Ni kommer överleva oss alla. Han vill pränta ner detta tankemonster. Åtkomst nekad. Hotfulla moln på horisonten. Fibes, oh fibes! finns fortfarande. Man vill både äta åttitalet och ha det kvar. Men allt gammalt är. Förkastligt. Hans textperiment. Bristfälligt, det är. Hon har halkat te flera gånger "på väga till stan". Likväl lever käringa att berätta om sin strapats runt den vintriga lägereld som är fiskbilen i Tidaholm.

Next »