dead redneck

dead redneck

Om bloggen

Om min farmors farfars farmors farfars mormor hade levat idag hade hon varit 738 år gammal.

Årets julkapp 2013: Cd-växlaren

Skön grejPosted by martin Wed, December 04, 2013 23:23:05

Jag läste en intervju med Ulf Lundell i Aftonbladet(den är låst på plus tyvärr). Oerhört roligt när Ulf slår sönder sin badrumsvåg och CD-växlaren väljer Mozart. Dessutom har han LÄST IGENOM Lars Winnerbäcks nya "platta", som han kallar för pseudo-poetisk.

När det visar sig att Ulf Lundell i sin nya singel "packar CD-växlaren full och kör iväg" skrattar jag rakt ut som en DÅRE. (Jag borde länka låten för bevis men orka)Har påven en lustig mössa?

Skön grejPosted by martin Fri, October 12, 2012 23:19:11
DET LIGGER I BETRAKTARENS ÖGON.

Den längsta resan

Skön grejPosted by martin Mon, January 30, 2012 00:21:36
Det såg mysigt ut på den där bussresan ut till Saltsjöbaden. Men vilket jävla överpris för att åka med - femtio spänn! Var poängen att titta på rikingar eller att vara en? För FEMTI SPÄNN kan jag få en finfin punksamling. Vill jag titta på rika kokainister kan jag lika gärna titta på The Voice.

Varför finns komiker . . .

Skön grejPosted by martin Fri, May 13, 2011 00:36:41

. . .när sånt här händer på riktigt.

Expressen: "Beyoncé avslöjar i en intervju med Billboard att hennes kommande, fjärde album ska heta "4". Fansen har fått bestämma titeln"

Bonkers in Falköping

Skön grejPosted by martin Mon, January 03, 2011 00:13:59

Fantastisk nyårsfest! Jim pratade initierat och passionerat om "Tron" (nya) vs. "Tron" 1982 i uppskattningsvis en dryg timme. Det var inte ens upprepningar, jag älskar när någon bryr sig om sitt ämne. Han lämnade också den bästa vägbeskrivningen jag någonsin har hört, när jag i framtiden ska hälsa på honom - ordagrant: "När du går in i Göteborg så bor jag där"

Pernillas fästman Toni, i sin tur, berättade om när en hipp snubbe ville ha något coolt att lyssna på och han föreslog ljudkaoset "Bonkers in Phoenix" med prat-proto-punk-poet-marxisten Mark E. Smith och The Fall. Toni sa att hipstern såg ut som att han hade"ätit drit". Kryddan i historien är ju förstås också att "Bonkers in Phoenix" låter så förtjusande med norsk brytning.

Lägg därtill mästerligt berättade schack-skrönor som fick mig att bryta ihop av skratt, samt när Pernilla tog "Dr. Dre" som exempel på återförenade band(Jag har en teori om att alla band som någonsin har funnits snart kommer att vara återförenade) - en magisk afton.

Vederstygglig och rövknullad av alla

Skön grejPosted by martin Mon, November 15, 2010 22:08:15

Jag såg en enkät-fråga: "Vilken artist/skådespelare saknar du från 80/90-talet?". Detta med anledning av MC Hammer:s comeback.
Jag hör mig själv säga, nej ropa, "Matthew Modine!" rakt ut i rummets svala intet. Jag tog mig friheten att överrösta Claes Malmbergs(eller vem det nu var) trycksvärtade och lama svar. Varför inte, liksom.

Utkast: text till min gravsten

Skön grejPosted by martin Thu, July 29, 2010 00:58:02

* Här ligger en hund begraven.

* Får plundras!(Copyright David Andersson)

* Ta vad ni behöver, lägg en slant om ni får nån över.

* Tredje gången gillt?

* Här lagrar vi världens största Beef Jerky.

* Här vaktar jag!

* Din mamma jobbar inte här!

* Hur fan stavar man till "Schlaraffenland"?

Följande inlägg är det viktigaste som har skrivits i Sverige de senaste femton åren

Skön grejPosted by martin Fri, April 16, 2010 00:32:34

"Äta bör man, annars dör man"

Det är bara jag som kan skriva på det sättet.

Next »