dead redneck

dead redneck

Om bloggen

Om min farmors farfars farmors farfars mormor hade levat idag hade hon varit 738 år gammal.

Meegan! "Nah!"

TVPosted by martin Thu, December 20, 2012 19:30:28


Succén dissikerad

TVPosted by martin Wed, October 24, 2012 01:23:55

Ja vi kollar som alla andra på "Torka inga tårar utan handskar". Bra serie.

Det slog mig vad de enorma tittarsiffrorna beror på. Om man är en empatisk, tänkande människa är det oerhört sorgligt. Bögarna dör en efter annan under fruktansvärda former.

Är man en böghatare; Bingo! Bögarna di dör som flugor.

Så får man med hela svenska folket. Genialt.

Pitch

TVPosted by martin Sun, September 04, 2011 01:09:44
"En diktator. Sex söner. En dotter. Två adoptivbarn" - En ny succékomedi från gänget bakom "Solsidan"

Fan va snopet om du fick cancer i käften

TVPosted by martin Sat, December 18, 2010 00:30:30


Gäster med hästar

TVPosted by martin Mon, March 29, 2010 01:16:33

"En bordshare? . . .Två bordsharar!"

Kenny Powers: "Who the fuck are you?" Agent: "I´m your dad! . . .just kidding, your dad´s dead" Kenny Powers: " You´ve got a fucked up sense of humour, son"

TVPosted by martin Mon, March 29, 2010 01:03:28

Dustin: "Is black better than gold?"

Agent: "Yeah . . .gold MIGHT get you Jonas Brothers tickets. Black - all three of them sucking your dick"´

Kenny Powers: "I´m listening"

När gick du och la dig igår kväll?

TVPosted by martin Tue, January 26, 2010 22:56:38

Varje morgon likadant: "Dream a little dream of me". Programledaren sitter och låtsas läsa en tidning. Tittar upp, hälsar välkommen. Dags för intervjun.

Efter ett tag kommer det. Jag svettas, oundvikligt närmare: "Jag ska nu ställa de tre frågor som alla våra gäster får svara på. När gick du och la dig igår? Och när steg du upp i morse? Och vad åt du till frukost?" Vore det inte för att det var så tidigt på morgonen skulle jag vråla rakt ut. Varför vill någon veta detta? Nittio procent av alla gäster äter två ostmackor och en kopp kaffe. Är det en politiker ljuger de att de åt en grov macka under pålägget. Ibland har någon leverpastej eller medvurst på mackan. Aldrig överraskar någon ens med mesost eller soja-cheddar. Än mindre något riktigt intressant som plywood, jak, eller audiovisuell konst. Bara ostmackor och kaffe. Ändå ställs frågan, med en aktivists envishet. Och jag, jag är en dag närmare min egen död. Men jag vet i alla fall vad Sissela Kyle käkade i morse.

Mother nature, that green-eyed slut

TVPosted by martin Thu, January 14, 2010 02:11:24

Tro det eller ej, men det är Xena på TV. Den undertryckt lesbiska stämningen neutraliseras bara av känslan av tusentals soffsittare Sverige runt som förstrött fingrar på gylfen. Xena var(är?) stor bland nördar. Jag slår bort tanken lika snabbt som den kom.

An ngon anledning kommer jag att tänka på den gången när jag råkade nämna att skådespelerskan Fairuza Balk, såg bra ut. Jag vill till och med minnas att jag ställde mig undrande till tidsrymden mellan hennes filmer. "För att hon är en jäääävla dålig jävla skådis", svarade Therese och hennes röst kunde inte varit giftigare om hon så hade sköljt munnen med syra och spottat ut etter. Sedan nämnde jag aldrig något om saken igen, tills nu.

Next »