dead redneck

dead redneck

Om bloggen

Om min farmors farfars farmors farfars mormor hade levat idag hade hon varit 738 år gammal.

William, it was really nothing

Med MeraPosted by martin Sun, June 28, 2009 23:45:03

Skjuter från höften här då.
En tid sedan, läste pokerkrönikan längst bak i Sportbladet. En man vid namn William Thorsson håller i den. Jag bryr mig inte om varken poker, pokerkrönikor eller karlar vid namn Will.I.Am, men, jag menar, what the fuck. Han ser ärligt talat görfräck ut i sin blonda frippa, sponsorskjorta och Tomas Brolin/Kokain-svullna nuna.

Ja, själva krönikan minns jag då intet av. Det är avslutningen, slutklämmen som gör det. Den är likvärdig med "Jag tycker att luftintag medelst andning är en praktisk metod att syresätta sig", utan att vara identisk med denna mening, som jag för övrigt drog ut ur röven speciellt för detta tillfälle.
Nej, slutorden ,eller litanian, om ni så vill, är följande(nervös hostning, blink blink): "Gör som grodan, lev på hoppet".

Detta är själva brytpunkten mellan mig och herr Thorsson, varför vi aldrig kommer att njuta av varandras sällskap igen. Jag antar att William har en positiv grundinställning till livet som motiverar honom att sätta krydda på sin krönikeröv med sagda, helt oironiska, truism. För mig som har en något svartare livssyn, hade "Gör som grodan, bli överkörd av en cyklist varje regnig dag" nog passat galoscherna bättre.

Vad finns mer att säga. Ät den här: LATER BITCHES!