dead redneck

dead redneck

Om bloggen

Om min farmors farfars farmors farfars mormor hade levat idag hade hon varit 738 år gammal.

Bill A. Bong, someone has taken a dump on our Holy Mountain

skitgrejPosted by martin Thu, September 10, 2009 00:14:36

Ayers Rock, ett heligt berg som aboriginerna fick tillbaka av Midnight Oil-sångaren någon gång på åttio-talet. Nu funderar de på att stänga det för turisterna. Turisterna bestiger nämligen den heliga platsen i enda syfte att besudla den med sin avföring. Nå, en eller två kanske blev nödiga på riktigt, när de hade besegrat sin höjdskräck och allt.

Okej, det är lite roligt också, men för helvete. Vilka outhärdliga fudgepackers sóm inte ens kan låta bli att bajsa i en kyrka. Hur skulle ni gilla om ett gäng brednästa aboriginer tömde tarmen i erat församlingshem, eller GeKås, eller vad ni nu håller heligt. Nä, Stop the Madness, stop it now som Cockney Rejects sjöng. Throw another turd on the barbie.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by martin Tue, September 22, 2009 23:35:51

Hahaha! Men alltså . . .du sket på en grav som sedermera blev avrättningsplats under hundratals år . . .hur gammal är du egentligen?

Posted by rebekka Tue, September 22, 2009 06:14:57

eftersom jag bara kan prata om mej själv ska det förtäljas att jag sket på en gammal stenåldersgrav som sedemera blev falköpings avrättningsplats under hundratals år. min kompis satt bredvid och titta. och när jag tryckt ut den stora mums mumsen smycka jag med ett hundkex i mitten (ja, blomstret). sen ropa vi dit våra morsor å skrek: kolla vad vi hitta!!! och när hennes morsa tyckte det va äckligt och sa att den var färsk sa min onda väninna att det var jag som gjort hela konststycket. men ja kunde inte låta bli!