dödshôvet

dödshôvet

kattfnatt

SjukdomPosted by Therese Wed, August 26, 2009 17:49:15

Hedebyborna på svt1 eller ettan eller kanal ett. En stentrist serie, som ändå har en viss känsla av hemtrevlighet. Katten har urinvägsinfektion (min katt alltså inte en katt i hedebyborna) som uppenbarligen gör ont han ångestjamar. Jag tror jag kommer att döda honom. Döden kanske vore en befrielse för den arma stackaren. Penicillin i fem till tio dagar. När han ska få medicinen vägrar han tuggar upp en portion fradga och slem så att medicinen inte ska kunna komma ner. Jag älskar denna katt men mitt tålamod dör.

virus

SjukdomPosted by Therese Mon, April 27, 2009 18:17:05
Nåt virus har tagit mina slemhinnor i besittning. Jag som ALDRIG blir förkyld, har ont i halsen och nyser. Detta på mina dyrbara lediga dagar. Jag skulle göra så mycket, speciellt idag. Avlöning och saker som behöver köpas.

det är pinsamt att någon vet att jag bajsar.

SjukdomPosted by Therese Thu, March 12, 2009 09:10:19
Jag kan inte sluta. En gång i veckan kollar jag Blondinbellas blogg. Den är lika duktig och tråkig varje gång. Senast jag kollade hade hon ett problem. Hon vill inte att någon ska veta att hon skiter. Inte när hon skiter utan att hon som alla andra har en tarmcykel som skickar ut avföring. Jag fick följa med henne till affären där hon skulle köpa toapapper, annars är det Nils som sköter detta. Denna gången var det hennes tur hon kunde inte komma ifrån det. I affären tog hon sitt toapapper, skamfylld över detta plockade hon ner andra varor i korgen så det skulle se lite nonchalant ut. På väg till kassan mötte hon en kompis. -Bella bajsar du? sa han. Hon hasplade ur sej nåt om att det var till Nils. Jag vet inte om jag ska tycka synd om eller hata henne.

japp

SjukdomPosted by Therese Mon, March 02, 2009 13:19:30
Utbrändhet, utmattningsdepression alla dessa diagnoser. Jag vill ha en: kroniskt dåligt självförtroende. Patienten skall inte utsättas för krav som övergår resurserna. Patienten skall SJÄLV avgöra vad som är rimliga krav. Denne skall behandlas som ett barn och få allt serverat till sig.

jag har

SjukdomPosted by Therese Thu, February 12, 2009 20:12:42

... en ovana. Jag sitter och skiter samt läser aftonbladet. Då ser jag nåt intressant/roligt/upprörande, jag torkar mej snabbt måste berätta! Skiter totalt i vad han gör, han måste lyssna. Jag har nog adhd

... projekt som aldrig genomförs.

... en längtan efter storken.

... inte lyssnat på musik på flera månader, alltså LYSSNAT på musik.

... svårt för höga ljud.

det finns inget vettigt

SjukdomPosted by Therese Tue, January 27, 2009 20:31:27
Sitter och tycker synd om mej själv. Efter detta inlägget är det finito med självömkan, men det är ju detta med att jag varit magsjuk. Martin är måttligt trött på mitt tjat om gaser och ont i mellangärdet. Han tränar innebandy och jag kunde inte idag. Matt och vek. Huvudvärk när jag byter läge på kroppen. Imorgon ska jag jobba igen om jag så svimmar. Sen har jag styrketräningspass att komma ikapp. Det är mycket att göra för en som inte har nåt att göra.

Kall

SjukdomPosted by Therese Fri, January 02, 2009 13:41:53

Det var minus elva eller nåt i morse. Mamma ringde och sa att hon avbokat sin tandläkartid (igen). Min mamma kan inte gå dit själv pga sin nervsjukdom. Jag skulle möta henne där och bara sitta i väntrummet medans hon skrattar och skojar med tandläkaren. Hon visar ett lite märkligt beteende för en tandläkarfobiker.

Klockan åtta imorse ringde hon och flåsade att hon inte klarar att gå dit. Vad synd sa jag och la på. Sen ringer hon halv nio och frågar om inte jag kan handla åt henne eftersom hon är så nervös idag. Kanske sa jag.

Jag kände mej nervös för att gå till frissan (ja jag är nervsjuk också). När jag kommit hem från frissan ringde jag till mamma och sa att jag inte skulle gå till henne idag. Nähä sa mamma, jag får väl inget handlat i dag då och sen hej då. Jag blev tyngd av dåligt samvete och ilska, spyfärdig. Sen ringer mamma som frågar vad min portkod är. Jo hon hade åkt och handlat och gått på Lindex och apoteket, allt inom loppet av en timma. Från att varit ett nervvrak till ett energiknippe.

Mycket tid över.

SjukdomPosted by Therese Fri, December 19, 2008 20:23:59

Jag googlade en gammal lärare. Det är nog inte friskt. Han hade inget snaskigt på nätet, men en blogg: folkpartist som siktar på att komma in i riksdagen. EN bild fanns på honom. Samma genomträngande blick. Men han är nog snäll. Undrar om han är liberal eller alliansknullare?

Next »