dödshôvet

dödshôvet

Hur ser du på ditt arbete

JissesPosted by Therese Mon, January 09, 2012 17:49:13
Läst på facebook: Befattning: Förste bajstorkare. Kanske ett roligt skämt från nån som jobbar på äldreboende? Kanske hatar hon sitt jobb? Kanske skiter vårdtagarna extremt mycket. Kanske är hon skitfixerad och inte kommer ihåg vad hon gör resten av dagen? Här kämpar man med utbildning och kompetensutveckling och bemötande och livskvalitet och är.....första bajstorkare? Tack för att du medverkar till att döda kampen om en bättre syn på äldrevård och vad vi som jobbar där gör.

?

JissesPosted by Therese Mon, November 01, 2010 08:32:53


fyra flugor

JissesPosted by Therese Wed, May 12, 2010 23:04:21


det är så dumt

JissesPosted by Therese Fri, November 20, 2009 16:46:07

Men inte så dumt så det blir roligt. Paradise Hotel, är Peter, Josefin, Annika, Peter, Anders, Irene, Millan, Jocke och alla andra som kan tänkas titta på detta program galna?

Mirror universe.

Vår dator är knökafull utan att ha en enda fotofil eller musikfil. Vad kan jag ha laddat ner? Jag som är närmast paranoid när det gäller virus, trojanska hästar osv. Jag är en städad person, vad kan gå fel?

Såg i en skvallertidning att Jarvis Cocker klädde sin son som sej själv.

Telefonförsäljare ringer flera gånger om dagen. Nu håller det på att brista, psyket. Det kommer att sluta med att jag skriker: fitta! läppja mitt anus....snälla.

Gamla morsor vill knulla en 17 årig varulv i Twillight new moon.

dagens unga

JissesPosted by Therese Mon, August 31, 2009 18:17:01

Är det så här unga domisar tycker att vuxna är? Ty dom härmar ju vuxenlivet. Videon hittade jag på mr blondinbellas blogg. Han reflekterade över hur fult klädda ungdomar alltid är, han tyckte sej minnas sina ungdoms klubbdagar.

semester

JissesPosted by Therese Sat, July 25, 2009 11:01:43

Min semester har blivit en resa in i mej själv. Jag blir överraskad av ångesten som kommer varje dag vid elvatiden. Det var länge sen det var så här. Några år sedan tror jag. Nästa vecka har Martin ledigt ihop med mej, skönt då slipper jag tänka. Antar att jag är dålig på att umgås med mej själv.

Igår lyckades jag få med coola farsan på bild.

Men det går inte att ladda upp nu jävla bildfittuppkukladdningsfunktion.

undersökande journalistik

JissesPosted by Therese Sun, May 31, 2009 20:40:23

Västgötabladet, en lokal tidning med tunt innehåll. De har en pågående repotageserie: hemma hos olika tidaholmare(eller vem bor i huset). I Tidaholm finns det hus som folk är nyfikna på. Det kan tex vara ett hus som blev nedbränt av en pyroman för nåra år sen och nu har familjen byggt ett nytt på platsen. Hej och välkommen till oss! Titta på vårt kök! Vardagsrummet! Detta kan vara det smartaste VB har gjort. Många är ute på kvällarna och vandrar stadens gator runt och blir sjukligt nyfikna på olika hus som har nån skvalleranknytning eller historisk anknytning. Prästen bodde där osv

Det är inte läge

JissesPosted by Therese Thu, May 07, 2009 23:16:32

att vara fin i kanten när man kommer till gekås i Ullared. En del grejer man ska köpa är lite smutsiga, men hela. Tröjor, linnen, jackor osv. Tusen personer har klämt och känt. Men det är så BILLIGT. Alla hetsar: det är ju så billigt! Köpte lite smått och gott. En dammig jacka, en välinpackad lampskärm(inte så billig, men vi behövde ju en)och ett lagom smutsigt billigt modelinne. Vi köpte en kaffebryggare för 149 kr och då ingick det ett evighetsfilter plus kaffemått!

att vara fin i kanten när man åker från Ullared till Tidaholm och drabbas av hastig rännskita. Tre gånger jag skämmas inför svärpäronen och rusa in i skogen.

Next »