dödshôvet

dödshôvet

ska börja kolla på detta snart

TVPosted by Therese Wed, July 18, 2012 17:37:27

bimeribambam

TVPosted by Therese Wed, July 18, 2012 17:34:27


2009 året jag inte fick kontakt

TVPosted by Therese Wed, December 30, 2009 15:35:35
I slutet av detta år eller senaste månaderna har jag maniskt kollat på twilight zone i alla dess utgåvor och outer limits, det från nittiotalet. Snart finns det väl inga avsnitt kvar och jag har en disktrasa till hjärna. Innan kollade jag på star trek och det tog slut. pip

föda utan möda

TVPosted by Therese Mon, August 31, 2009 18:47:17


never

TVPosted by Therese Tue, July 28, 2009 17:08:13
Vikten går uppåt, humöret neråt. Brösten och ögonlocken också. Jag har sett alla Star Trek serier nu, det känns hopplöst att vänta på filmen. Nån ny jävla serie kan dom väl hitta på. Jävla producenter som jobbar med 24, betala nån att hitta på Star Trek historier istället, Star Trek:Enterprise fyra säsonger! Det är skamligt! Sex säsonger ska det vara. Men dom ville kanske avsluta med fyra som det inte var i TOS. Det är svårt att acceptera att det är över. The shield såg jag inte alla säsonger av, men det var sorgligt när det var slut. Jag gillar och bryr mej mer om fiktiva personer än verkliga. Om jag skulle se han som spelade Shane, så är han Shane. Forever.

svt liveföreställning

TVPosted by Therese Sun, May 24, 2009 14:58:45
Henrik Schyffert live igår på svt. Synd att han tycker att hans karriär är tom och ytlig.

va producentjudarna tror vi vill ha

TVPosted by Therese Mon, April 27, 2009 18:26:05
Greys anatomi vilken skit. Det mesta är skit på TV. Ellen pompeiji pusspratar och ska se söt och förvirrad ut. pussipussipuss, jag älskar en veterinär jag älskar en doktor ohhh jag pusselipruttar min käft till er karlar. Förvirrade människor är bara charmiga om dom är nördar. Fast det måste vara på ett speciellt sätt, Inte som obduktionsnördinnan i navy CIS eller han som ska va nörd i den där serien(hjälp martin) med karln som heter mandy och han från darma och greg.

jisses

TVPosted by Therese Tue, January 20, 2009 22:19:38

Nu har jag sett det bästa avsnittet av twilight zone . Det var en författare som umgicks med en blondin på arbetstid, hon var inte en bimbo utan skön både på insidan och utsidan. Hans fru(svarthårig) kom hem lite tidigare en dag och såg sin äkta man med blondinen. När frun kom in var blondinen borta. Märkligt tyckte frun och författaren ville ju förklara sej. Jag har en diktafon, sa han. Den gör mina fantasifoster verkliga. Frun trodde han hade en skruv lös och skulle ringa psyk. Upp till bevis sa han och dikterade ett stycke om blondinen och hon kom till huset igen. Frun trodde inte på honom och han visade hur han gjorde så blondinen försvann. Han klippte av bandet i diktafonen och slängde det på elden. Blondinen försvann i tomma intet. Frun blev sur och ville ringa psyk. Mannen plockade fram ett kuvert där fruns namn var skrivet och sa att hon var en av hans karaktärer, hon blev förbannad och tog det och kastade det på elden för att bevisa att mannen dillade. Frun försvann i tomma intet. Författaren ville ha blondinen som fru och beskrev det så för diktafonen. Blondinen kom tillbaka som hans fru.

Nu kommer det bästa: Kameran byter vinkel och filmar Rod Serling när han som vanligt knyter ihop avsnittet med en liten reflektion om skymningslandet, kameran filmar författaren som blir stött av Rod Serlings ord, och tar fram ett kuvert och slänger på brasan. Rod Serling försvinner.

Next »