dödshôvet

dödshôvet

Det står still

ÅngestPosted by Therese Fri, October 19, 2012 15:18:01
Jag har inte brukat en snus sen februari. Men dessa nikotinhjälpmedel, jag kan inte sluta. Hur ska jag vinna mot receptorerna? Sicken missbrukare. Tack och hej.

Senapsgult

ÅngestPosted by Therese Sun, January 23, 2011 18:59:58

Har väl en "livskris". Är ju ingen filosof direkt så jag kommer inte framåt i tankegångarna. Timglaset har fått stockning i mitten. Jag tänker inte skriva att glaset är halvfullt eller halvtomt. Livet är bara en mekanism, en äcklig organisk mekanism som bultar framåt. Det snurrar i huvudet både när jag är uppe och går och när jag ligger.

undrar

ÅngestPosted by Therese Tue, October 05, 2010 09:19:16
Är det att vara neurotisk eller är det svensk uppfostran när jag är rädd att optikern ska tycka att jag misskött mina glasögon?

Jag är redan framme

ÅngestPosted by Therese Thu, July 29, 2010 15:07:33
Ja jag har åkt tåg varje natt. När jag lägger mej och det ska vara tyst i huvudet börjar min resa, Skövde - Stockholm. Jag kan hela rutten gå på tåget: hitta min plats. Hjästklappning och illamående. Vart ska jag göra av bagaget? Ska jag få ränneskita? Ska det komma en migränaura så nån tror jag fått en stroke? Konduktörens röst fem rader bort, hjärtklappning när han eller hon kommer närmare. Försöken att slappna av i nacken fast den är som en fiolsträng. Stockholms jävla central. Så gonatt.

ja

ÅngestPosted by Therese Wed, January 27, 2010 11:27:28

Vad är det för del av maskineriet som aldrig blír smort? Big Love säsong tre kommer på DVD när? Vi väntar! Jag är rädd för migrän, kan det vara så att man får en liten stroke varje gång? Fy fan. Dan efter när värken klingat av är jag seg och fattar ingenting. Innan migränen bryter ut fattar jag mindre än vanligt. Jag börjar snart lipa. Det luktar liksom blod i näsan hela anfallet också. Nu snöar det, ute alltså. Snökaos ska det bli. Jag får väl gå och lägga mej igen och tänka på vad som kan hända i Big Love. Jag sa till Martin att jag inte tyckte det var bra att Eli Roth var med i Inglourios Basterds, men jag tar tillbaka. Han ser ju nästan ut som min favoritskådis Zachary Quinto! Mr Roth kanske kan vara med i nästa Star Trek.

Zachary Quinto!

Eli Roth!

hemmets journal

ÅngestPosted by Therese Mon, October 19, 2009 17:36:23
Jag går i hybernation snart. Tyar inte med världen alls. Kuben som är min lägenhet går det att stå ut i. TV och internet. 1 vecka kvar till lön. Bölder på onaturliga platser. Höst välkommen.

kattångest

ÅngestPosted by Therese Mon, September 07, 2009 13:48:25

Ett onödigt skittråkigt youtubeklipp. En ungdomis som plågar två katter. OBS det är inte blodigt. Det var bättre på den gamla goda tiden då nästan ingen hade råd att köpa kamera. Eller det spelar ingen roll för kukungdom har alltid funnits men nu är dom inte i det tysta, nu leker dom på youtube.

ja

ÅngestPosted by Therese Tue, June 16, 2009 17:28:15
Känner mej så gammal. Inget har jag lärt mej heller. Kan inte skriva en vettig text fast jag har haft så lång tid att lära mej.

Next »