dödshôvet

dödshôvet

the show must go on

Så sades detPosted by Therese Tue, April 20, 2010 17:59:35

Jag har ett tanketics, varje gång när jag skriver en webbadress så låter det så här i skallen: ve ve ve icky pung se. Barnsligt men roligt.

Slänger ihop en middag. Bara sådär slänger ihop nåt till mej och gubben. hmm pung pung pung

Under min sjukskrivning har jag kultiverat mitt filmintresse. Gratis på youtube. Filmer, framförallt i genren horror, från sjuttio, åttio och tidigt nittiotal. Timmatal med film. Har sett kanske en bra film på fem. Jag vet inte om jag har lärt mej nåt.

det är tungt nu

Så sades detPosted by Therese Wed, March 10, 2010 18:27:58

Jag är utvecklingsstörd om nån undrade.

Härom dagen fick jag höra att nån jag trodde var en normalmoralisk person är tänjbar. Personen köpte skitbarnkläder skitbilligt och sen lägger ut det på tradera. Hoppas på snabba cash. Jag hoppas det blir inga cash. Jag vet att det är en skitsak, men jag tog illa vid mej. Det är så driftigt på fel sätt. Ja jag ska ta upp detta i söndagens predikan.

Förövrigt känner jag mej tom. Det obehagliga är att jag mår bra.

allt har ett slut

Så sades detPosted by Therese Sat, August 15, 2009 17:01:36

På måndag börjar det igen, arbetslivet. Efter fyra veckors semester är jag utvilad och understimulerad. Det blev inga serier gjorda, Inga stadssemestrar i central eller östeuropa. Men jag är inte den som sörjer.

En lösning på startrek problemet: jag kollar på avsnitt av tos huller om buller. Det får duga så länge.

David gav Martin fem serieböcker och jag kastade mej över dom direkt, det kändes som om dom var till mej.

allmänt

Så sades detPosted by Therese Tue, July 21, 2009 15:13:43

Idag är det ostadigt väder med överhängande moln. Det blåser så kraftigt att jag ser molnen segla över himlen. Dom är överlag blygrå.

Tre eller kanske fyra avsnitt kvar av star trek enterprise. Thats it. Sen är det över ingen mer star trek serie. Måste erkänna att mitt liv är så bra att jag får en mild depression av att en tv serie är slut.

Vaknade med ångest, spyfärdighetsångest av en mardröm. Jag var tillbaka på nittiotalet och hade inte träffat Martin än. Men jag kom ihåg att vi har ett förhållande 2009. Jag var fast i nittiotalet med en skitstövel. Martin hittade jag ingenstans. Skulle precis hänga mej och då vaknade jag.

jungeln

Så sades detPosted by Therese Sun, May 31, 2009 20:17:56


Du kan ta ditt huvud och lägga det i skruvstädet som klipptes ur Casino 95

Så sades detPosted by Therese Thu, May 14, 2009 21:13:42
!!!!

deprimerade är vi allihopa

Så sades detPosted by Therese Wed, April 01, 2009 22:02:37

Ja här sitter jag och har just läst min sambos blogg. Jag önskar jag bodde i Skåne. Eller att det fattas åtminstonde en häst i stallet.