dödshôvet

dödshôvet

Nyår i Falköping

Nytt i mitt livPosted by Therese Sun, January 02, 2011 18:50:58
Ja det var nyårsfest.

Terrordåd

Nytt i mitt livPosted by Therese Tue, December 14, 2010 17:11:24

I stockholm. BOOM du är död? Nähä han lever sa en trevlig karl och gick fram till självmordsbombaren. Undrar om han sa några sista ord. Dom tajta murvlarna hade hittat mannen som sålde bilen till bombmannen. Ett helt uppslag om detta.

Här i Tidaholm är det tvätt och disk. Halt på gator och på torget. Det gamla torget.

Igår lussefikade jag för första gången som vuxen:

rosa

Nytt i mitt livPosted by Therese Sun, November 22, 2009 17:40:55

Hej allihopa! Jag sitter här utvilad efter en myshelg. Idol var så bra, jag älskar Tove och hennes tolkning av sweet dreams! Så mycket bättre än den där Annie Lennox. Springer i tvättstugan idag. Nyttigt värre:P. Är lite besviken på att jag missade heartbreak hotel förra helgen (men bli inte ledsen för mej mina vänner, jag har sett den fem gånger). Det är den bästa svenska tjejfilmen som finns. Den är så mitt i prick. Hoppas jag och Rebecca är lika tuffa som huvudpersonerna när vi blir fyrtio. Lets go!

Älskligen är ute och går sin dagliga promenad. Han har en förkylning på g hoppas han klarar sej från svinis bara:(

Imorgon är jag ledig så jag och älsklingen kan ha en myskväll. Synd bara att jag tvättar, det är det nödvändiga ontet alla pratar om. Eller vad tycker ni?

puss allihopa!

JAG HADE RATT-RÖV OCH NU HAR JAG FÅTT BARN!!!

Nytt i mitt livPosted by Therese Mon, September 14, 2009 21:29:31


hej martin

Nytt i mitt livPosted by Therese Tue, September 01, 2009 16:12:26
smask host tugg vill du tugg flytta in i en drome med mej host smask hack smask

minisemester

Nytt i mitt livPosted by Therese Sun, August 09, 2009 22:55:44

Är hemkommen från Kinnekullekramping. Det är en mysig familjekamping med alla faciliteter, inget saknades. Jag kom jag såg jag brände upp ryggen. Snubblade på nåra flata stenar, snubblade i grus. Utan att vara påverkad. Har misstankar om en tiattack för huvudet höll på att dunka sönder av huvudvärk på natten. Det kan också varit den friska luften i kombination med alla tyskar och holländare. Fick pisspanik sent på kvällarna/nätterna mest för att det var krångligt att ta sej till toan. Allt skulle låsas upp med magnetkort modernt värre, kanske som i en Tatifilm när jag snubblade runt i husvagnen efter magnetkorten missinassen.

jag har hört att

Nytt i mitt livPosted by Therese Thu, March 19, 2009 18:55:23

ICA har öppnat i nya lokaler. En stor kittfärgad fyrkant som var klar för några månader sen. Det är en stor händelse i vår stad. Skönt att bo i en så stabil ort med få förändringar. Sossarna sitter stadigt i kommunfullmäktige också(?).

Det finns även ett nytt motionscenter, nu har vi tre. Jag motionerar på det sunkigaste, kommunen ger sina anställda möjligheten att träna gratis där.