dödshôvet

dödshôvet

Kall

SjukdomPosted by Therese Fri, January 02, 2009 13:41:53

Det var minus elva eller nåt i morse. Mamma ringde och sa att hon avbokat sin tandläkartid (igen). Min mamma kan inte gå dit själv pga sin nervsjukdom. Jag skulle möta henne där och bara sitta i väntrummet medans hon skrattar och skojar med tandläkaren. Hon visar ett lite märkligt beteende för en tandläkarfobiker.

Klockan åtta imorse ringde hon och flåsade att hon inte klarar att gå dit. Vad synd sa jag och la på. Sen ringer hon halv nio och frågar om inte jag kan handla åt henne eftersom hon är så nervös idag. Kanske sa jag.

Jag kände mej nervös för att gå till frissan (ja jag är nervsjuk också). När jag kommit hem från frissan ringde jag till mamma och sa att jag inte skulle gå till henne idag. Nähä sa mamma, jag får väl inget handlat i dag då och sen hej då. Jag blev tyngd av dåligt samvete och ilska, spyfärdig. Sen ringer mamma som frågar vad min portkod är. Jo hon hade åkt och handlat och gått på Lindex och apoteket, allt inom loppet av en timma. Från att varit ett nervvrak till ett energiknippe.