dödshôvet

dödshôvet

jisses

TVPosted by Therese Tue, January 20, 2009 22:19:38

Nu har jag sett det bästa avsnittet av twilight zone . Det var en författare som umgicks med en blondin på arbetstid, hon var inte en bimbo utan skön både på insidan och utsidan. Hans fru(svarthårig) kom hem lite tidigare en dag och såg sin äkta man med blondinen. När frun kom in var blondinen borta. Märkligt tyckte frun och författaren ville ju förklara sej. Jag har en diktafon, sa han. Den gör mina fantasifoster verkliga. Frun trodde han hade en skruv lös och skulle ringa psyk. Upp till bevis sa han och dikterade ett stycke om blondinen och hon kom till huset igen. Frun trodde inte på honom och han visade hur han gjorde så blondinen försvann. Han klippte av bandet i diktafonen och slängde det på elden. Blondinen försvann i tomma intet. Frun blev sur och ville ringa psyk. Mannen plockade fram ett kuvert där fruns namn var skrivet och sa att hon var en av hans karaktärer, hon blev förbannad och tog det och kastade det på elden för att bevisa att mannen dillade. Frun försvann i tomma intet. Författaren ville ha blondinen som fru och beskrev det så för diktafonen. Blondinen kom tillbaka som hans fru.

Nu kommer det bästa: Kameran byter vinkel och filmar Rod Serling när han som vanligt knyter ihop avsnittet med en liten reflektion om skymningslandet, kameran filmar författaren som blir stött av Rod Serlings ord, och tar fram ett kuvert och slänger på brasan. Rod Serling försvinner.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by ordfnask Thu, January 22, 2009 18:33:17

antar att det kanske stavas osh! om man inte är från småland

Posted by ordfnask Wed, January 21, 2009 01:30:48

oosch!!!