dödshôvet

dödshôvet

Paul Verhoeven hur lyckades du få amerikaner att gilla dina sci fi s?

FilmPosted by Therese Tue, October 05, 2010 09:15:56
Hej jag är en svensk kvinna som hatar kapitalism. Mr Verhoeven, du flyttade till USA och gjorde RoboCop, en film som dränker hela den amerikanska kapitalismen i avföring och lyckades. Total Recall är i samma anda. Ja älskar det. Sen kom Basic instinct och du öppnade pandoras box för snuskiga thrillers det gillar jag inte. Alla blev kåta och väntade spänt på mer snusk. Blev du trött på förväntningarna och gjorde Showgirls? Den så dålig och jag älskar det. 1997: hejdå till nakna sexfruntimmer som vill knulla. Starship Troopers kommer. Vilken film! Du är bäst. Jag tror att alla får nåt. Kanske inte budskapet, men jag vet vad du mena. Jag hatar insekter och dom dog, jag hatar spänniga elitmänniskor och dom dog. När du åkte tillbaka till Holland blev det allvar i Black Book, inte illa. Men du blev nog drabbad av europas allvar. Hälsningar Therese Ingenalls


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by therese Wed, October 13, 2010 08:28:36

Han ville göra en rysare helt enkelt. Varken mer eller mindre. Den var bra också.

Posted by martin Mon, October 11, 2010 00:41:16

Men hur tänkte han med Hollow Man? Snart kommer "Robocop 4 - Fuck off Robocop" och tar död på uppföljarhysterin för all framtid.