I AM TEXAS

I AM TEXAS

bloggen

this is badass

sinnpaj ring 39

ge mejPosted by rebekka Wed, December 11, 2013 07:09:16
ja gråter. jag gråter! nolla seitämän nolla yksin kaksin baby kaukasen perkele nu jag har batong pistolen å alla saker va så passa sej så nu du ska snacka med mej i sex timmar va. • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post401

lets make a baby

ge mejPosted by rebekka Sat, March 24, 2012 06:56:38
jag älskar min man som sover mer än jag älskat nån annan man. Jonas: jag trodde du drogs till svin men man ser ju direkt att han har en bra nimbus. (man kanske säget ett här jag är dålig på svenska språket och jag fick bara ordet till mej från ärkeängeln gabriel eller nån annan av han fjäderskrudna ljusbärare).

asså, jag har aldrig dragits till svin även om det vore nytt å spännande med ett djur i anita. när jag tänker efter har jag aldrig sett en grispenis. det har alla i falköping men pappa höll alltid för ögona på mej när det var nått olustigt i närheten. när vikens gård brann pyrde 500 svinkukar till intet. så istället (tack guds budbärare) får jag se en påle hängandes över mitt huvud varje morgon. en som dinglar fram och tillbaka i en dans från gävle eller valbo eller nått annat urholkat låtsasnorrland. pungen är som ett färskt fikon och apar efter lemmen som med tiden dansar helt vilt. det betyder att jag ska gå upp och dricka kaffe till marianne rundströms page. jag glömmer alltid av vilka hon intervjuar. nån morgon vill jag se va-köstar-det-krister i soffan.

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post331

min kvällsmat

ge mejPosted by rebekka Wed, March 21, 2012 09:32:52


 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post324

new yorkshire moore

ge mejPosted by rebekka Tue, April 20, 2010 12:33:12

det kan va så att jag fann mitt kall igår jamenar förrgår. ja visste att england hade allt. men nu vet ja ännu mer som gör mej helt språngande. ja, jag suger som en fikus runt en pappakuk på denna nya vetskap om vad världen har att erbjuda. en by på trehundra varav hälften lider av utvecklingsstörning eller mental sjukdom. det kan aldrig bli tråkigt. ja ska skaffa en acute fear of slipping och smälta in för nuvarande meriter i syndrom-cv:t står sej komplett modest i samanhanget. jag trodde jag var speciell men jag är inte nånting speciellt alls. den där sanningen gör jobbigt ont. inget är spännande med en person som sitter i en kranskommun och umgås med möbler och kokar vatten till ? koppar kaffe. och på sin höjd fiser obönhörliga dofter. ja jag ljög. jag är väl tjej.

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post284

i nästa val väljer jag diktatur

ge mejPosted by rebekka Tue, December 22, 2009 16:42:30

blåkravatters hyllande vad gäller valfrihet fungerar inte då folk i allmänhet tenderar att enbart välja det mest okorrekta inom all världens områden.

som han som valde att köra upp en syltburk i bajskanalen. han fick plocka ut hundra skärvor för att han blev girig och fick göra som han ville.

ingen tänker på följderna av kompromisslös frihet.

 • Comments(1)//iamtexas.icky.se/#post241

how many people have you met?

ge mejPosted by rebekka Fri, August 07, 2009 14:32:57
jag tycker det är urträligt att jag faktiskt aldrig lär syna ett facit på detta orimliga grubbel.

 • Comments(2)//iamtexas.icky.se/#post209

en tröttnar ju aldrig heller

ge mejPosted by rebekka Fri, July 10, 2009 13:38:43


 • Comments(1)//iamtexas.icky.se/#post198

lite mer status och sats på mansbröst i jämställdhetens namn

ge mejPosted by rebekka Thu, June 25, 2009 14:41:45
tack malmö för att jag får komma och bada topless på ert badhus! (eller era. vem vet hur många det finns där nere egentligen?) men jisses vilket historiskt slag för jämställdheten! jag var dock omedveten om att det ens fanns ett förbud. får ja åka till stan och fika med tjickabullerna fria undrar jag genast och ivrigt? svara snarast! jag befinner mej i falköping för tillfället och vill veta hur jämställt det är här. såklart! och om sexualiseringen av kvinnors pattar försvinner i samma veva (för jag har ännu inte snappat upp en uttalad runk-lusta över frodiga man-tits. vart finns det på blaska?)

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post189

svara ja, nej, kanske, vet inte

ge mejPosted by rebekka Tue, May 26, 2009 08:02:07

jag får för mej ibland att jag ska bli en direkt positiv tjej, ja menar kvinna...tant? jag önskar att ja va den feminina motsvarigheten till färjan per (the tv-version). har han nånsin kläckt ett "usch" menar ja? allt är så helvetes trevligt vilket gör att läkarhoran i mej vill säga att nått inte är friskt. han lider av williams syndrome. detta ringar även in glöden i gitarr-fingrarna och att han inte tycks ligga högt över 86 i iq. men jag gillar dej per. jag vill att du och jag blir vänner. nununu.

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post178

han sa

ge mejPosted by rebekka Sun, May 24, 2009 14:28:01

- jag låg å tänkte igår att det skulle va skitroligt om du fick ocd.

ja tränar på att undvika vissa nummer sen dess. talet tre har jag aldrig gillat. tre är ett riktigt ocd-helvete menar ja.

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post177

hej malena.

ge mejPosted by rebekka Tue, April 14, 2009 18:17:06

jag känner ett medicinskt och biologiskt fenomen. en så kallad flatlusmake. odlingar uppstår i könshåret utan att denne haft sex eller sovit naken bredvid någon. han dementerar dessutom att han bakar pepparkaka på sej själv i ett allmänt solarium. han har heller inte gnidit könet med en handduk direkt efter någon annan använt den. jag undrar: är det här normalt? och finns det isåfall nån klubb eller förening personen kan gå med i för flatlusmakar och flatlusfruar? detta nya borde väl få forskarna att tävla om vem som får den här personen som försöksdjur? det är en helt ny art vi ser. en man som föder fram flatlusen. när vi redan vittnat detta kommer evolutionen i framtiden visa oss de mest chockerande moderskap. vilket måste betyda att vi människor håller på att bli gudalika. ur våra kroppar sprider vi om nåra år antiloper, katter, mygg, kameler, träd och flora. vem vet. det kanske även visar sej att vi svenskar blir parasiter och lägger ägg på indier. å alla nya barn från en svenskmoder i indien blir rödvita i skinnet.

jag menar marlena, kan det bli så? smittar inte flatlöss vid sexuella lekar och naken beröring? eller kan flatlössen dvala osynliga i ett halvår ( då den jag känner uppger sej haft sin sista sexuella kontakt).

svar till: exhalterad tvivlare

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post165

okej då martin. penis och ketchup iz back men det är ju jättekonstigt.

ge mejPosted by rebekka Tue, February 10, 2009 13:09:27
ja tänkte att det var såhär: en morfar som såg ut som en vanlig morfar på 83 år skulle passa sin dotterdotters dotter och dennes råttsvanskompis när de kom hem från lekis. vad morsan skulle ut å dröna efter vet jag inget om. gamlamorfar tyckte det va trevligt med lite ungfolk i lägenheten och festade till det med köttfärssås å spagetti, bubbeldricka i rosa glas och ett par sugrör till detta. sen skulle dom spela yatzy, kasta boll, kanske leka med kulor. blindbock var även tanken. jaja. maten var klar å gamlamorfar portionerade ut sitt hemliga recept på köttfärs. båda ville ha mera mera! mera! till lags ville han alltid va mot sina små töser. han ställde fram allt på bordet. alla roffade som sista måltiden, utom morfar. äter han nåt rinner det ner i tjocktarmen direkt.
"men DET LIGGER EN PENIS I KECHUPEN!! fy va äckligt. ÄR DEN DIN ISOBELLS GAMLAMORFAR? jav vill hem! ja spyr här äckelgubbe!" råttsvanskopmisen hette brittany (efter brittany murph) hon ringe sin morsa på sin nya rosa mobil. "mamma kommer direkt å hon säger att ja aldrig får va här mer för du är en suuk kuk gubbe!!
gamlamorfar blev hängande och grät ömsom, snyfta ömsom. min gamla petter låg då ej i ketchupen. ja får ett bryt, tänkte han och skar av sig själv släktklenoderna, tryckte ner bröderna i en heinz å ställde upp flaskan bland de andra på ica.
nästa dag kom brittany hoppandes förbi med ett hopprep. "du blev inte sur för practical joket va? hahahaha! förlåt men ja tyckte att det va grymt. ja du fattar väl såklart att det inte fanns nån snopp i ketchupen. å du är snäll å ja får va med dej så mycket ja vill. sa mamma. min mormor tycker att du har så fint tjockt hår å fina tänder. ska ni bli ihop nu?
gammelmorfar bara går. till ica. på löpet på dagbladet står: DET LÅG EN PENIS I KETCHUPEN!!!!!!!!!!
taskit va. men ja e nästan hundra på att så var fallet.


 • Comments(2)//iamtexas.icky.se/#post140

triben blev mitt liv

ge mejPosted by ordfnask Fri, January 09, 2009 01:08:01

- ja ville fortsätta träffa dig för jag får ligga med dig hur jag vill. hon hade mer integritet än så och var inte lika billig......förövrigt tyckte jag det va skönt med lite unga trånga fittor. jag har tänkt på det. din fitta är så himla stor och grötig.....å du skulle aldrig kunna matcha mig. du har det inte i dig. alla säger att jag är bra och smart och snygg och att jag skulle kunna få vem jag vill....du är däremot sjuk. på ett sätt du aldrig kan bli frisk ifrån. du är bara ond. dina vänner är rädda för dig och det mörker du har inom dig. så du kommer få leva ensam resten av ditt sorgliga liv. du är inte bra för nån annan än dig själv.

(ja kan fortsätta men väljer att bryta. cut the cunt).

afrika då. kan jag funka med nån där? en stor masai med målarfärg på kroppen och blast över kronjuvelerna. vars systrar tränar mig i konsten att labba ihop ett hus av getskit och gamla tänder från närmsta mormor. medan min bättre hälft är ute och jagar i lästen för att återvända 5 dagar senare med en vattenbuffel hängandes på höften. kazam. ät. han skulle sedvanligt behandla mig väl. dock utan öm beröring. utan trevliga samtal. men med intensiva 30 sekunders knull när läge infunnit sig. och jag skulle skrika mabeba mabeba quantalamela!

ernst: du vet inte än men det kanske visar sig att det är ditt kall om du kliver av i afrika nån gång.

jag: intressant tanke.

trist nog är jag för lat och blir uttråkad av att sitta i en halvcirkel och fläta mer än tio minuter.

näe tribemannen. det finns ingen framtid för oss heller.

 • Comments(3)//iamtexas.icky.se/#post111

det menar du inte?

ge mejPosted by ordfnask Mon, December 29, 2008 09:20:39

ja lider nog av vad experterna kallar för såndär blandhy. för jag är både frasig och flottig i nyllet nu känner ja. a little bit of this and a little bit of that. jag vill ha en såndär slipmaskin dom ler konstigt bredvid på tv-shop. men dom får pengar fört. tror ja. ja undrar hur långt det är kvar till ja måste leva med ett helutvecklat sviskonansikte. det bekommer mej dock inte för ja tycker det verkar rätt trevligt å bli äldre på ett naturligt sätt. inte ens madonna ser frisk ut längre. ja trodde ändå hon kunde se sånt. mitt tips till att stay in shape för evigt är att ta livet av sig. dom billigaste tillvägagångssätten är faktiskt helt gratis. kan det bli bättre? av rädsla för döden kan jag tipsa om att sova mycket utan överdriven ansiktsmimik och lyssna på musik som är gjord för tonåringar. (det sistnämnda är en egen teori om den mentala inverkan på kroppens åldrande). det kan låta ungefär såhär tänker ja, som portrait painters:

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post90

tack för tipset

ge mejPosted by ordfnask Tue, December 16, 2008 00:06:50
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.769388

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post65

how do you know so möööööch?

ge mejPosted by ordfnask Mon, December 15, 2008 15:23:03

jamen den där blondinbella är ju sjukt rolig. jag gillar folk som lyckas provocera, helst med renhårig kakafoni och vidsträckt ogenerad okunskap.

läs å det senaste grövsta när flyktigheten in person, retoriskt samt påläst pladdrar om att vi människor väljer att skänka pengar till sådant som ligger oss geografiskt närmast och det vi upplever oss ha en relation till efter eget bevittnande. "Kommer vi någonsin vilja sänka vår egen standard självmant för att någon annan ska få det bättre? Nyheterna och engagemanget hade aldrig varit lika stort när det gällde Tsunamin om det var Indien istället för Thailand. Thailand kan vi relatera till eftersom vi har varit där, eller känner någon som har varit där". varpå inlägget rivstartar med att hon tycker det känns onödigt att handla efter den rådande lågkonjunkturen, och avslutas med "Bästa BUS-en enligt mig är Loreals Sublime Bronze"

ursäkta en måttligt intresserad världspolitruk men tsunamin involverade även indien vad jag minns. men ingen svensk, eller en endaste svensk medborgares bekant har ännu satt sin fot i detta hottentottland. och beträffande engagemanget i närområdet faller en undran om blondinbella vet om att det ligger människor på stureplan som inte är välkomna in på café opera. har hon ens sett en skitig kristina sitta utanför seven eleven i en snuskig sovsäck och skräpa ner med pappkartonger över huvudet mitt i vintern? pratade hon bort missförhållandet isåfall? som bortskämda blåkravatter brukar prata för att försvara sin egen standard. med lösören från plånboken. det mänskliga borde ligga på ett helt annat plan än välgörenhet, vilket enbart fasthåller de skillnader vi upprätthållt genom ett klassamhälle, med ett vi och dom i alla möjliga omöjliga förgreningar. från början skapad av nån nobless jävla playboy med eget överflöd som politisk morot till den oförmögna. hon ska slita surt, med enda löneförmån att tillåtas hålla kvar drömmen om att girigt kunna kreditera sig ett eget jävla reaganomics en vacker dag. och en sköld på new york stock exchange. medan niggern i världens fattigaste land, mosambique, får amputera sigsjälv för att stilla hungern för dagen. och medan barnet i brazilien stillar sin med lim innan det rånmördas för sina enda tillgångar på marknaden. sina egna förbannade njurar!

blondinbella ska få ett eget tv-program så man får se hur hon verkligen lever när hon försöker bekämpa sin akne, väljer t-shirts från blackbook, säger smarta saker och åker taxi mellan berns och cafét. jag kan inte vänta. jag kommer som sagt älska att hon provocerar mig. hon är min morot till att bli mindre korkad. hon är min dröm om att en dag kunna ha råd att laga tänderna. samt hitta ett gammalt farm kill att skrytsamt trä över huvet i vinter.

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post63

kandulämnamigifred?

ge mejPosted by ordfnask Wed, December 03, 2008 14:05:56

jag blev uppraggad en gång. av en man i en bil. han trodde jag var transvestit och ville bjuda på middag å drinkar. ja borde tackat ja och blivit mördad.

tröstlöst. känns det som. ibland.

regelrätt pyton.

men skit i det. ja drömde inatt att jag skulle ha trekant å synade ner i världens mest ovårdade fitta. idah förklarade att det betyder att jag vill komma närmre min farsa. vilket i detta led känns som en rätt obestridd förklaring?

va?

men istället för att svälja brasan gick jag och borstade tänderna. vidare explikation till detta är ännu inte utrett. och varför jag ringde en bög halv två på natten och ville gå till debaser finns det heller inga raka besked om.

hur ska jag veta vad mitt liv vill mig?

pappa?

.

.

.

.

jag drömde även om japan. att jag grät när jag överaskat forslats dit i ett uppumpat åkdon. japan istället för norge. jag grät igen när jag återberättade drömmen i drömmen. det kändes så himla stort.

pappa?

 • Comments(2)//iamtexas.icky.se/#post47

dont beef with me im riding on 20`s

ge mejPosted by ordfnask Wed, November 26, 2008 19:14:00

jag älskart. niggersnacket. jag skulle blivit gangster men jag är för hispig. men fan, ja vill ha blinget å dessa dansande hoes. yo.

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post30

jag hade rattröv

ge mejPosted by ordfnask Sun, November 23, 2008 16:31:18

det stod så. i tidningen pyton om nån kommer ihåg. till en bild där en karl just klivit ut genom bildörrn typ. å såg riktigt nöjd ut. blir man så jävla nöjd om man haft denna arselprydnad?

Blog Image

vi hade rattröv

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post18

blä

ge mejPosted by ordfnask Sat, November 22, 2008 13:57:22
glöm precis allt jag skrivit innan. detta inavlade jidder börjar stå mig upp i gomseglet. och ja har ont överallt. skicka mej en spikmatta. jag är deprimerad och man skrattar tydligen hejdlöst efter ett ligg på en tie minuter en kvart.

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post12