I AM TEXAS

I AM TEXAS

bloggen

this is badass

nightfuck

todays newsPosted by rebekka Thu, January 30, 2014 04:19:34
kommer lipet med åren? lipa aldrig som liten. fick iof inte. för att barnen i afrika inte hade mat. typ. inatt lipa jag igen. till jills veranda när jill sjöng för kakan, vilket är sjukt märkligt då jag som what the fuck?person inte skulle känna mej bekväm på nåt sätt om nån brast ut i sång. för mej. utan att bli antingen förbannad eller nervös eller hånskratta. (nu fanns det förvisso noll feeling för att skratta åt just detta moment, english) annars, det är min största push i livet. hånskrattet. inte på ett ondskefullt sätt. bara lyckan av när folk hamnar i uncomfortable situations. ser om an idiot abroad. detta må va elakt men kunde inte låta bli att garva åt att karls morsas väninna hade en chiuaua som blev tagen av en jävla fiskmås. hon såg den aldrig igen. jag lämnar det så för den här gången. blev lipfärdig. HAHAHA...

 • Comments(2)//iamtexas.icky.se/#post410

seriously

todays newsPosted by rebekka Mon, January 27, 2014 16:34:16
jag har bra vänner men önskar in fler "odd people". på önskelistan står: dvärg, jätte, orch, alv, pilgrim, ingen jävla unicorn, jeti, orber, sjöjungfru, spindelmannen, nej föresten, nån sängliggande, en talande duva samt en transexuell jesus. allt detta blir kalas!

från mej till dej. kontakt kontakt.

 • Comments(1)//iamtexas.icky.se/#post408

köp en bulle

todays newsPosted by rebekka Mon, January 13, 2014 13:23:31
jag har ingen input. nä, jag har inga inputs. allt i mej med omnejd är dött. min hjärna är svart och lika putrid som nils poppe hösten 2000 (med förutsättning att han inte blev bränd på bål). hade tänkt skriva: Idag har vi bland annat varit på soffjakt.. Utan resultat. Alltså en soffa kan vara hemmets svåraste köp. Vill man ha en riktigt snygg soffa så är den garanterat väldigt hård, låg till höjden och låg i ryggen. Vill man ha skön fredagsmys-soffa så ser den fruktansvärd ut i billigt tyg och en size som sväljer hela rummet. Jag vill inte ha nackstöd eller en megasoffa med divan som blir rummets stor grej men å andra sidan vill vi sitta bekvämt allihopa. Vi är trots allt en familj som har mycket mysiga hemmakvällar. Skulle helst av allt vilja hitta drömsoffan och dyka ner i amningen med ett glossigt magazine, vilken lyx! :- ) men det gör jag inte. soffor aming mys och familj ingår inte i mitt vokabulär. (fick googla varje ord två gånger). istället skriver jag: HEJ! tänkte dela med mig om hur jag har gått tillväga och hur jag tänker för att ha en positiv inställning. för just den biten ligger nästan till grund för allt i min vardag och jag märker hur vissa har svårt med det. MVH MIKE LITORIS


 • Comments(3)//iamtexas.icky.se/#post406

under och dunder

todays newsPosted by rebekka Tue, December 03, 2013 10:02:09
asså. jag sover knappt. i natt såg jag en dokumentär som hette wake up. den handla om en snubbe som börjat se spirits änglar och demoner i en handvändning. han hade även en tavla där det stod jesus is a punk rocker och han gick i kyrkan. han var nervös att berätta om sina syner för sin daddy och tänkte först säga att han va bög för att avdramatisera det hela. farsan tog det med ro men sa att om han hade vart håmå hade han dödat honom. jag blev rädd och tänkte: fy fan ska jag behöva bli en kristen kretin i natt. men det hela sluta så jävla lyckligt. allting visade sej tillhöra samma gudomlighet. till och med fags har alltså en själ. det känns helt jävla fantastiskt! nu däckar jag och min swenglish. i leave you with this rökare. blossa.

("Hans Martin ser ut som en skelögd, alkoholiserad yxmördare, men sjunga kan han") toppkomentar

. • Comments(4)//iamtexas.icky.se/#post399

obs! moget

todays newsPosted by rebekka Tue, November 19, 2013 09:03:09
vaknade sex och då hade mitt lilla gulliga psyke varit vaken i kanske fem minuter och skrikit att kikki danielsson dött i en bilolycka. jag gick upp å mata snuttan med lite kaffe, inte för att va en martyr men, sån är jag. sen gav ja gullebarnet lite medicin ,eller ja kallar det röttepecken (snott av ernstsson med två s) å utan trugande svalde hon alla tabletterna. så himla stolt. idag ska jag å röttepicken kanske ta en cykeltur. det är ju så härligt att cykla med sitt eget lilla monster. sen kan vi ha picknick. haha nu tänkte röttepicken nått så himla roligt. hon är redan så altörnativ. en riktig robert pollard vem fan det nu är. är du full eller? • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post396

jdfhdslkhgo

todays newsPosted by rebekka Sat, July 27, 2013 07:29:02
jag är som en morsa med barndiarré i käften vad gäller flapprandet psykisk status. jaja du är deprimerad du ÄR speciell du har adhd du har gad du har panikångest du har social fobi och du kan inte hantera en sansad mängd kaffe utan ska bara ha mer fast du vet hur det slutar. utslängd ur en taxi pissandes framför ett träd i den mest ogenomträngliga delen av söder klockan fem på morron. blir tjenis med en gubbe i ett fönster tar en ny taxi till shell och somnar elva med en jordnötsburgare i höger labb. fy fan.

måste dock säga att detta är en av de mest deprimerande gångerna jag legat inne. rummet är en bastu. att få sova är rent omöjligt men gav i natt tillfälle att söka upp min livsguide på youtube. jag träffade en snubbe från japan som sa att han hette mikao. å se på fan, han har funnits på riktigt. han grundade reiki. enligt google. det var väl mest det jag hade att säga. du kan glömma det nu. och att din morsa är min plastfarsa.

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post393

"jobbar"

todays newsPosted by rebekka Tue, May 28, 2013 14:59:57
dagens app var crazytarium utvecklat av mohammad dabiri. det går ut på att en mentalpatient ska få sin medicin. ett beroendeframkallande spel. efter ett test kan jag redan nu avslöja att det begav sej riktigt fisigt. man liknar ett nut case med tvångströja som hoppar efter fludder. tabletterna liknar zopiklon pilum, dom sämsta av hela imovanefamiljen. en jävla besvikelse. ska jag spela ett jävla psykfall vill ja åtminstone matas med stilnoct. när alla dör utom jag är det det första jag ska göra. länsa varenda apotek på ovanstående insomningstablett och bete mej därefter. vem bryr sej om nån som pratar med sina perukbeprydda fingrar när ändå ingen kan se och säga fy?

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post391

the masses are asses

todays newsPosted by rebekka Mon, April 29, 2013 14:49:32

snart är det 1 maj. funderar på att gå ner i grannens källare och hämta en sil så jag vågar krypa fram i tåget med en röd flagga i räva. jag kan bara ett ord. räva. det ska ja tala om för alla som inte demonstrerar, hur räva allt är.

pms:en. violencen. let there be blood.

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post383

burn motherfucker burn

todays newsPosted by rebekka Tue, April 23, 2013 18:09:29
linda: jag LED i 14 år. bästa sättet att bli av med halsbränna. svar: dö.

jag hoppas det i denna stund byggs nya kyrkogårdar för denna könslösa åkomma. ska man behöva se allt på löpet? ALLT?

library is on fire spelar in en ny skiva. det skrivs det inte ett skit om. och den ska låta JÄVLIGT nineteeeeeeez.

yes.

halshagga där. • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post381

living the life

todays newsPosted by rebekka Thu, March 21, 2013 16:16:16
träffa samma bekant idag i väntrummet. nu var han där för avlivning. det är så jävla orättvist.

själv gick jag upp fem kilo och hade bra puls och tryck. bipolär utredning ska påbörjas och ritalin ska sättas in igen. jag orkar leva. nu orkar jag leva. jag vill leva. jag tror inte ett skit på att jag är bipolär. möjligtvis en släng cyklotymi här å där. jag är trött på etiketter. du är vit du är neger du är skittråkig du är spännande. jahaaaaaa ni har medicin mot allt, vem blir man sen? en jävligt blaskig drink utan sprit.

nu blev ja fan deppi.

 • Comments(1)//iamtexas.icky.se/#post373

men fottarå

todays newsPosted by rebekka Thu, February 28, 2013 09:18:38
alltid försen. skulle egentligen fötts 1963. ja det ska bli utställning ditt lilla moderatmonster. när dör du? det vet bara nornorna. ska man anlita dessa som läkare nuförtiden för att bli beviljad sjukpenning eftersom sjukersättning är för dom som redan ligger six feet under skiten. ringer Urd å kollar eller funkar det lika bra med en spåman? ska man ta livet av sej om man tvivlar på utlåtandet?

bäst att redigera till. är jag för frisk som inte är komplett tondöv?

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post363

mårning

todays newsPosted by rebekka Wed, February 27, 2013 09:26:36
det kom ett mess från mamma martin. therese: silvia slickar fittan på en lesbisk hitler. the end.

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post360

kattfnatt

todays newsPosted by rebekka Fri, February 22, 2013 11:21:13
idag ska jag hämta två kösslingar (eller vafan dom kallar det i skåne där dom kommer från. är det ens ett språk när man kräks?). i danmark har dom åtminstone lärt sej att göra det jävligt snyggt. jeg vælger to killinger i dag. fisse og kusse. tänk typ kim bodnia säga detta i en träningsoverall, en pistol och kedja över den lurviga stubben upp mot huvet. kim bodnia är cool. danmark har sanne salomonsen vi har nanne grönwall. huuuuuuäääääsch....va heter det nä... jeg kan ikke jeg er cp dvs svensk røvhul i min hjerne. jag går å lägger mej. stirrar. suckar som bara en hund kan. hypnotiserar mej själv med tampongen som blaffsa ut av sej självt förut och vaknar upp som...vem ska man välja...lill-babs.

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post358

we´re all gonna die and a blowjob´s just perfect

todays newsPosted by rebekka Wed, October 17, 2012 08:27:54
vad heter det, om någon våldsbenägen människa vill komma och utföra aga på mina laptops står dörren på vidare gavel än morsans muff den dagen jag utan eftertanke simmade in i kokongen. jag var ung och jävligt naiv. av någon obegriplig anledning vill jag gå upp klockan fem varje morgon. dricka mitt kaffe. skriva bajs. sedan går det bara utför och dagen avlider när rikard går till jobbet. men datorerna. dom hatar mej.

psyk: vad gör du om dagarna?

jag: inget.

LÖGN. jag pratar med döda. i see dead people. jag lipar. i cry. jag ser ut som skit. i look like bamse.

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post353

vem vet mest

todays newsPosted by rebekka Tue, October 16, 2012 07:21:35
det blev folkstorm när inget blev skrivet igår. inget kommer bli skrivet idag heller. därför tänkte jag ta upp, visste ni det här?

* det bor 800 finska tatarer i ja, finland.


* den 13 januari 1984 härjade en storm i södermanland

* filmen 16 blocks är 105 min lång

* södra kedums socken i vara kommun har en enda fitta vars ändamål har kommit att bli väderradar.

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post352

nu ska mamma föda

todays newsPosted by rebekka Fri, October 12, 2012 06:24:07
jumafuckinglauta! mitt realistiska mål som hjärnskrank är att gå upp varje morgon och skriva minst en blogg. ja nog fan gjorde jag det. ja plita å gneta å var rolig å finurlig. släng in dråpligt snygg. datorn. lägger. av. i ren förtrytelse googlade jag depression på mobilen för att veta hur jag skulle bete mej och hamnade på en sida om downs syndrom. vilket i sin tur gjorde att jag genast inbillade mej att jag lider av makroglossi.

mamma ska inte föda. för hon glömde vad fan det var som höll på att krystas ut.

 • Comments(2)//iamtexas.icky.se/#post346

mitt underbara liv

todays newsPosted by rebekka Wed, October 03, 2012 16:11:02
mmm...sitter och myser i min lilla skrivarhörna med en kopp kaffe och tittar ut på det ruggiga höstvädret utanför. jag är så lycklig över att jag har någonstans att bo. tänk att det verkligen finns folk som inte har ett eget hem. hemskt! iallafall, jag har så himla många projekt på gång nu, men som mina två läsare vet så gillar jag att ha flera bullar i luften samtidigt. ja det blir en liten surprise framöver:) det har varit en hektisk dag. blev fotad av min granne som är från nått annat land. finland tror jag. jag är verkligen för mångfald! i vilket fall var det till hans instagram. nick: moi mukkulat. 43 followers. vi tog kanske sjutton bilder men den när jag slänger sopor i sorteringen blev nog helt klart bäst. jag tycker det är viktigt att visa att man står för något samtidigt. inte bara ett glatt fejs liksom. jag ska fråga om han kan skicka den till mej så jag kan lägga upp den här på bloggen också. innan det tog jag en härlig morgonpromenad till gubbängen. solen kika fram som om den ville hälsa på bara mej när jag gick hela vägen till apoteket och tillbaka. frisk luft i lungorna! haha! r messa och skrev att han ville gifta sej snart. klart jag vill det! jag frågade vart, då skrev han i räva!? vad var det för svar liksom...jag har alltid drömt om att få gifta mej på ett slott där folk släpper ut vita duvor mot skyn istället för att kasta risgryn. men ja, man är ju faktiskt två om ett giftermål så vi får försöka mötas halvvägs. till sist ett litet citat "skörda medan det är solsken". puss!

 • Comments(4)//iamtexas.icky.se/#post343

tja bloggen

todays newsPosted by rebekka Wed, September 26, 2012 15:03:31
jag trodde det va måndag. det var onsdag. gick upp kvart över ett med blod rinnandes ner till fotknölarna. tog en bild. skickade. slog upp en sida i lyckoboken: lycka är att sätta kniven i ett krispigt bröd. clive garland 12 år. jag ska ta in det här en stund.

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post337

när kommer jägarna 3?

todays newsPosted by rebekka Thu, May 31, 2012 13:54:48
jag har fått ny medicin. jag tänker på att dö hela tiden och medicinen ska blockera dessa infall. jag skriver inte vad medicinen heter för då ska ni bara härmas, men jag kommer gå ner i vikt, har yrsel, dimsyn, illamående, pissar varje kvart och är trött som en fispust. en av biverkningarna var välbefinnande men den fick aldrig jag. när medicinen fått full fräs kommer jag skita svanar av diarré, bära en tall, klocka allt, skämta och lukta russin.

jag är jättepigg jag mår jättebra.

 • Comments(2)//iamtexas.icky.se/#post335

djävulskap

todays newsPosted by rebekka Thu, March 22, 2012 04:05:39
ja välj ett ämne och sen utveckla det. det går inte som på facebook bara skriva "visst är katter satanister". jag har inget att säga. mer än just en sån sak möjligtvis. jag är satanist. martin prata sej blå om satanism en nyårsafton. nu har jag mjölkat till max.

mitt ex är inte särskilt frän hos sina vänner från umeå. mitt hjärta tog ett glädjefnatt när jag fick höra skvaller. särskilt om nån man önskar två kokta med stryk. ja tar en extra körv till det tack. en körv. ge mej all körv.

klockan är fyra på morron och jag vill bli en katt som super sej full på nått billigt satanistiskt bag in box blask. skiter utanför kattlådan och sliter ur en klo ur tassen som det vore en nysatsad kuk. om jag va en satanistkatt skulle jag lyssna på broder daniel. obliteration är lite för gay. det är deras risbuske till bandlogga jag karvat in i min arm. gay. i broder daniel tar folk för fan livet av sej. true story.

 • Comments(0)//iamtexas.icky.se/#post325
Next »