I AM TEXAS

I AM TEXAS

bloggen

this is badass

under och dunder

todays newsPosted by rebekka Tue, December 03, 2013 10:02:09
asså. jag sover knappt. i natt såg jag en dokumentär som hette wake up. den handla om en snubbe som börjat se spirits änglar och demoner i en handvändning. han hade även en tavla där det stod jesus is a punk rocker och han gick i kyrkan. han var nervös att berätta om sina syner för sin daddy och tänkte först säga att han va bög för att avdramatisera det hela. farsan tog det med ro men sa att om han hade vart håmå hade han dödat honom. jag blev rädd och tänkte: fy fan ska jag behöva bli en kristen kretin i natt. men det hela sluta så jävla lyckligt. allting visade sej tillhöra samma gudomlighet. till och med fags har alltså en själ. det känns helt jävla fantastiskt! nu däckar jag och min swenglish. i leave you with this rökare. blossa.

("Hans Martin ser ut som en skelögd, alkoholiserad yxmördare, men sjunga kan han") toppkomentar

.  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by rebekka Fri, December 06, 2013 17:13:08

jag är en period. asså på riktigt. flera perioder.

Posted by martin Wed, December 04, 2013 23:14:15

Tack, jorå det har vi grejat. Jag är i en dokumentär period.

Posted by Rebekka Wed, December 04, 2013 19:00:48

På netflix. Jag vet inte om den finns på det svenska dock men jag kan fixa koden och öppna upp världen för er om ni inte redan har gjort det

Posted by martin Tue, December 03, 2013 23:18:53

Ja, det är en hel pseudovetenskap(jag vaskar det skämtet). Vart fanns den dokumentären? Jag tänkte rekommendera Party Monster(dokun inte spelfilmen) men den verkar ha blivit bortplockad från internet.