I AM TEXAS

I AM TEXAS

bloggen

this is badass

en story ba

backaPosted by rebekka Thu, December 19, 2013 04:47:36
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

det där ser för fan ut som ett mönster man fick brodera i syslöjden i fyran och ge bort till mormor. en gång sydde jag mej i fingret och gjorde en krigsmålning av blod i ansiktet men det sket varenda jävel i. ja ba kolla på mej kolla på meeej så jävla c r a z y tie höstar söker brevvän.

nästan 30 år senare måste jag bestämma vad jag vill bli. jag vill inte bli nånting kan jag tala om direkt. jag har smörat klart röven för psyk och fkassa om att jag vill så jävla mycket på deras villkor. ta då å uppfinn nått liknande stilnoct som man mår människa av jag öppnar käften pronto. mata. jag ändra mej. jag kan jobba med vad som helst bara jag får va hög.

depressionen är påväg tillbaka. jag kan inget jag vill inget jag har inget för att citera en på avd 52 på st:göran. vad gör du idag gunnar? läser du fortfarande upp konversationer från diverse brudar på åtgärd i en å en halv timme medan man försöker titta på en film? (smala sussie) ditt kärlekstörstande oväder. så skrev hon så då svara ja så då skrev hon så ja svara...i slutändan ville han bara få en kram. jag undrar vart jag har alla dina teckningar...

en fis avbröt just det som höll på att bli nån slags kärleksförklaring till en medmänniska. är det bara jag som tycker att ens egen rövandedräkt luktar gott? så kan det väl för fan inte va?

kaffet är klart skål

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pinken Fri, December 20, 2013 16:33:49

Skål!