I AM TEXAS

I AM TEXAS

bloggen

this is badass

köp en bulle

todays newsPosted by rebekka Mon, January 13, 2014 13:23:31
jag har ingen input. nä, jag har inga inputs. allt i mej med omnejd är dött. min hjärna är svart och lika putrid som nils poppe hösten 2000 (med förutsättning att han inte blev bränd på bål). hade tänkt skriva: Idag har vi bland annat varit på soffjakt.. Utan resultat. Alltså en soffa kan vara hemmets svåraste köp. Vill man ha en riktigt snygg soffa så är den garanterat väldigt hård, låg till höjden och låg i ryggen. Vill man ha skön fredagsmys-soffa så ser den fruktansvärd ut i billigt tyg och en size som sväljer hela rummet. Jag vill inte ha nackstöd eller en megasoffa med divan som blir rummets stor grej men å andra sidan vill vi sitta bekvämt allihopa. Vi är trots allt en familj som har mycket mysiga hemmakvällar. Skulle helst av allt vilja hitta drömsoffan och dyka ner i amningen med ett glossigt magazine, vilken lyx! :- ) men det gör jag inte. soffor aming mys och familj ingår inte i mitt vokabulär. (fick googla varje ord två gånger). istället skriver jag: HEJ! tänkte dela med mig om hur jag har gått tillväga och hur jag tänker för att ha en positiv inställning. för just den biten ligger nästan till grund för allt i min vardag och jag märker hur vissa har svårt med det. MVH MIKE LITORIS


  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by rebekka Mon, January 20, 2014 00:10:46

hahaha. söffa som söffa. jag är underklass nog att inte tjuta om ett liggunderlag. jay. en jävla loss. nått å tjuta över.

JANNICE!!!!! HEJ!!! jag har ju inte ditt lösen eller nått sånt iom att jag har vart så himla gullig och låtit er ha det privat. jag har nyligen skaffat en annan fb. får panik skaffar ny får panik skaffar ny. men jag heter din morsa. adda mej där eller jag dej så ordnar vi uppet! puss!

Posted by Janice Tue, January 14, 2014 20:44:56

Men HEJ SOM FAN!!
Glömmer glömmer glömmer bloggen. Kanske ska ta tag i det igen... Men jag har glömt mina inloggningsuppgifter. Har du dom?!
Hur mår du?!

Posted by martin Mon, January 13, 2014 22:32:57

Vill man ha en riktigt snygg soffa så lyder den inte gravitationens lagar utan hänger strax under taket. Och första gången man lyckas sätta sig i den så säljer den sig själv på blocket. Jay Reatard behövde minsann aldrig någon soffa. Jag saknar honom.