I AM TEXAS

I AM TEXAS

bloggen

this is badass

nightfuck

todays newsPosted by rebekka Thu, January 30, 2014 04:19:34
kommer lipet med åren? lipa aldrig som liten. fick iof inte. för att barnen i afrika inte hade mat. typ. inatt lipa jag igen. till jills veranda när jill sjöng för kakan, vilket är sjukt märkligt då jag som what the fuck?person inte skulle känna mej bekväm på nåt sätt om nån brast ut i sång. för mej. utan att bli antingen förbannad eller nervös eller hånskratta. (nu fanns det förvisso noll feeling för att skratta åt just detta moment, english) annars, det är min största push i livet. hånskrattet. inte på ett ondskefullt sätt. bara lyckan av när folk hamnar i uncomfortable situations. ser om an idiot abroad. detta må va elakt men kunde inte låta bli att garva åt att karls morsas väninna hade en chiuaua som blev tagen av en jävla fiskmås. hon såg den aldrig igen. jag lämnar det så för den här gången. blev lipfärdig. HAHAHA...

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Rebekka Tue, February 04, 2014 19:12:47

Hahahahaha

Posted by martin Thu, January 30, 2014 22:20:54

Man lipar åt innerliga saker när man blir äldre. Men man hånskrattar mer också, som åt ungen det stod om i Expressen som svepte tre Festis på raken och i den tredje fick en slemklump som smakade "kokos och likör", enligt mostern.